Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 56

+ ÅRETS PRODUKTER

FLUID CX7

Aktive høyttalere
» Aktive og trådløse høyttalere

Det er vanskelig å finne et passivt alternativ som holder følge

til omtrent samme pris . Det nærmeste jeg kommer er Audiovector QR1 med en nær identisk diskant til den som sitter i CX7 , koblet på en Rega Brio forsterker . Da snakker vi enda noen tusenlapper , men den pakken er veldig spennende .
Stereo + utgave 1 / 2020 : « Førsteinntrykket av denne høyttaleren gir deg en aldri så liten bakoversveis . De imponerer med et stort , fyldig og svært presist lydbilde . Etter litt tid hører du at det fortsatt ikke er en høyttaler i den ypperste highendklassen , men det er fortsatt imponerende hva den forholdsvis ferske høyttalerprodusenten Fluid Audio har fått til . Høyttaleren er ikke noen designbombe , men det får være grenser for hva man kan forvente . Fluid CX7 er en formidabel hifi-høyttaler til prisen .»!

DALI RUBICON 6 C

Aktive høyttalere

Spør du oss hva slags musikk denne høyttaleren egner seg aller best til , er svaret det meste . Om det er klassisk , jazz , rock , metall , tung Rap eller RnB som står på menyen har høyttaleren svært liten påvirkning på det du hører . Det som går inn , kommer uvanlig upåvirket ut igjen , og høyttalerne er uvanlig ærlige gjengivere av musikk i alle sjangere . Den starter å gi et fullverdig lydbilde allerede på svært lave volum , og har akkurat på dette området en egenskap som ofte savnes i mange systemer .

NB ! Får full trådløs funksjonalitet med tilkobling av Dali-enheten Sound Hub
Stereo + utgave 03 / 2020 « Du får er en høyttaler som i utgangspunktet låter flott , nøytralt , åpent og detaljert , med som i aktiv versjon løfter alt til et nivå som ingen andre tidligere har hørt en Rubicon-høyttaler spille .
Vi mener det er helt umulig å finne en kombinasjon av forsterker , digitalkonverter , streamer og høyttalere som låter bedre , eller som gir større musikalske opplevelser .
Dali Rubicon 6 C leveres med alt du behøver av elektronikk for en lykkelig hifi-tilværelse , og spiller fantastisk til prisen ».
IMPORTØR : LINK :
IMPORTØR : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + FLUID CX7

Fluid CX7
Dali Rubicon 6 C
Scale Nordic AS www . scalenordic . no

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + DALI RUBICON 6 C

Hi-Fi Klubben www . hifiklubben . no
56 Stereo + 1 / 21