Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 57

+ ÅRETS PRODUKTER

SYSTEM AUDIO LEGEND 5 SILVERBACK 5.2

Aktive og trådløse høyttalere

Den nye romkorreksjonen økte ryddigheten i lydbildet og gjør

at du får enda bedre innblikk i musikkens detaljer , og en bedre og mer tredimensjonal opplevelse av opptaksrom og scene . Høyttalerne oppnår også å bli mer fleksible og allsidige , og ikke like avhengig av at innspillingen du lytter til passer til høyttalerens oppførsel i rommet . Her kan du boltre deg med musikk du liker , og ikke bare det høyttalerne klarer å spille bra . NB : Får full trådløs funksjonalitet og romkorreksjon med System Audio sin Legend Hub og har forbedret lyd i versjon 5.2
Stereo + 5 / 2020 : Etter å ha testet Legend 5 Silverback både som vanlige aktive høyttalere , med den trådløse Hub-en , og nå til slutt med den innebygde romkorreksjonen er det bemerkelsesverdig hvor enkelt det er å høre forskjell . Den store forbedringen ligger i en mer ryddig bass gir større , høyere presisjon og mer kontroll , og et tydeligere , klarere og mer gjennomsiktig lydbilde .
Romkorreksjonen løfter denne høyttaleren helt til det aller øverste sjiktet i prisklassen . Hør den »!

KEF LS50 WIRELESS II

Trådløs høyttaler

Det er egentlig ganske frekt , men

med KEF sin innebygde eksperthjelp i justeringen av lyden , står ikke KEF LS50 Wireless II noe tilbake for en vanlig passiv KEF LS50Meta og elektronikk som gir en pris på et minst par titusenlapper mer . LS50 Wireless II er strammere , mer detaljert , har et enda større og dypere . Bruker du i tillegg den medfølgende appen til å justere for plassering , får du en bass som er både dypere og ryddigere enn hos KEF LS50Meta .
Stereo + 10 / 2020 : « Det er ikke med samme margin til nestemann som sist , men likevel er det LS50 Wireless de andre produsentene må strekke seg opp til og sammenlikne seg med akkurat nå . KEF LS50 Wireless II er en lekker , brukervennlig og helt fantastisk velspillende høyttaler til prisen ».
» Aktive og trådløse høyttalere
System Audio Legend 5 Silverback 5.2
IMPORTØR : LINK :
IMPORTØR : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + SYSTEM AUDIO LEGEND 5.2 SILVERBACK

Soundgarden AS www . soundgarden . no

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + KEF LS50 WIRELESS II

KEF LS50 Wireless II
Neby Hi-Fi Concept www . nebyhifi . no
57 Stereo + 1 / 21