Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 55

+ ÅRETS PRODUKTER

» Intro
du behøver av utstyr , trådløs tilkobling og forsterkere pakket inn i en boks . Det er en ny verden .
I tillegg øker antallet aktive og trådløse høyttalere hele tiden , samtidig som de blir stadig bedre og mer brukervennlige . Det er tydelig at suksessen KEF har hatt med sin LS50 Wireless har inspirert andre til å satse . De skal etter sigende ha solgt et sekssifret antall par , og det markedet vokser hele tiden .
Men det er også uventet bra fart i det tradisjonelle hifi-markedet , men her er det de store merkene , de som kan ri på gammel merkekjennskap som er vinnerne . Likevel meldes det om at 2020 har vært et veldig bra år for veldig mange . Vi får håpe det varer .
Platesalget , altså på vinyl , har det siste året steget til nye høyder og begynner å bli en seriøs inntektskilde for artister og musikere . Det kan åpenbart også behøves etter et år uten festivaler og konserter , og vi må vel innrømme at vi blir overrasket hvis alt er tilbake til normalen før sent på året . Så kjøp gjerne flere plater !
Årets produkter
Vi har testet ganske mange produkter det siste året , men fortsatt ikke alt som finnes på markedet , dessverre . Likevel er det , når vi ser på utvalget av produkter , en ganske stor bredde av både produsenter og merker . Alle produktene du leser om på de neste sidene går vi god for , alt er testet grundig med et bredt utvalg av utstyr , og også i forskjellige rom .
Noen produkter husker vi bedre enn andre , mens noen blir skjøvet litt nedover på listene når det har dukket opp nye konkurrenter som gjør sakene enda bedre eller gjør det samme til lavere pris .
Vi anbefaler fortsatt at du ikke løper i butikken , eller kobler deg opp til første og beste nettbutikk og kjøper noe av dette kun på våre anbefalinger , men at du får det grundig demonstrert enten hjemme eller i butikken , og at du også sikrer deg den utvidede returretten flere butikker og leverandører har nå for tiden . Alle produktene er virkelig gode , men de skal også passe både til rommet og ørene dine . Vi kan kun gjøre en del av jobben , så må du gjøre resten . stereopluss . no

+

Forum

Norges hyggeligste hi-fi og hjemmekinoforum ? Sjekk det ut selv !

55 Stereo + 1 / 21