Stereo+ Stereopluss 1/2022 | Page 62

+ ÅRETS PRODUKTER

» Strømmespillere FRISK OG SVÆRT VELOPPDRAGEN

Lydbildet , selv i et par hodetelefoner har merkbart luft og er et par størrelser større enn vi vanligvis hører . Instrumenter som opptrer i ytterkanten av det vanlige stereobildet kommer lenger unna i fokuspunktet midt inne i hodet , og de skaper mye plass og et lydbilde som ikke er så insisterende som du kanskje forventer . Diskanten er nydelig oppløst og selv om den har mye energi er den aldri pågående eller slitsom . Balansen og klangsignaturen sørger for det . Mellomtonen er tydelig og klar , og veldig åpen , og har en stemmekvalitet som er veldig flott .

Det er mer enn tydelig at dette er et produkt Naim har hatt god tid til å raffinere og foredle . Resultatet er så bra uansett hvordan du benytter den at det knapt finnes et Naim-produkt som spiller så bra per krone , noe sted i sortimentet . Og vi hvis noen stusser på prisen er vi av den formening at den godt kunne vært solgt som ren streamer og forforsterker til denne prisen . Den utmerkede hodetelefonforsterkeren er nesten ren bonus .

SMART STRØMMEBOKS

IMPORTØR : LINK :
Naim Uniti Atom Headphone Edition
Multirom AS www . multirom . no

NP5 låter åpent og presist , og ikke minst analogt og glatt . Det pleier å være et godt tegn på at enheten har kontroll på støy , jitter og analoge støykomponenter som kan forstyrre musikkstrømmen underveis .

For meg fremstår NP5 Prisma som en ideell streamer i prisklassen , selv om den bommer på den kjøpegruppen som synes det er praktisk å ha Bluesound sine analoge utganger og HDMI-inngang for ( noen ganger veldig kranglete ) funksjonalitet med en TV .
Primare NP5 mkII Prisma gjør det den skal , og er i all sin enkelhet akkurat det en hifi-entusiast på budsjett behøver . Den hadde sikkert vært enda mer praktisk med et display i front , innebygget DAC og et flottere kabinett , men Primare har etter min mening laget en fornuftig , enkel og brukervennlig liten enhet som spiller veldig fint .
Primare har med NP5 MkII Prisma laget en smart og brukervennlig streamer . Akkurat det en hifi-entusiast på budsjett behøver .
Primare NP5 Prisma
IMPORTØR :
Lydglede AS
LINK :
www . lydglede . no
62 Stereo + 1 / 22