Stereo+ Stereopluss 1/2022 | Page 61

+ ÅRETS PRODUKTER

» Strømmespillere

ENKELT OG VELDIG BRA

Med musikk fra spillelista og noen timer med konsentrert testing blir det også klart at denne enheten leverer en kullsort bakgrunn hvor selv de minste detaljene får hørbar kontrast mot bakveggen . Det høres best når det kun har vært et fåtall musikere i studioet , og når teknikeren har hatt noen gode dager foran miksepulten .

Når du gir den Georgia Lee med Phoebe Bridgers får den virkelig vist frem hva den kan . Stemmen til Bridgers er så luftig , detaljert og innholdsrikt gjengitt at gåsehuden aldri er langt unna . I tillegg er lydbildet så stort og bredt tegnet opp at det knapt kan gjøres bedre i prisklassen .
Hadde Zen Stream vært like brukervennlig og samarbeidsvillig til enhver tid ville vi nok landet på absolutt toppscore hele veien , for det er ingen ting så si på lydkvaliteten . Snarere tvert imot . Zen Stream spiller rett og slett fantastisk , og er du ute etter en god streamer i prisklassen under fem tusen kroner er det ingen grunn til å se på noe annet enn Zen Stream . Men husk at du behøver en ekstern DAC . HH iFi Audio ZEN Stream
IMPORTØR :
Audioaktøren
LINK :
www . audioakt . no
61 Stereo + 1 / 22