Nr. 16 / 4 - 2023 YCC-Posten Nr 16 (4-2023) | Page 3

Velkommen til Julenummeret av YCC-Posten. Dette er et nummer jeg har arbeidet med i lang tid. Det er kanskje det nummeret jeg er mest fornøyd med. Det er i alle fall mye spennende innhold; både gleder og sorger, minner og nyheter. Selvfølgelig blir det julesaker, blant annet en kryssord, med premie! Takk til Klubbshopen som spanderer krus på vinneren!

I dette nummeret vil jeg rette en spesielt stor takk til Anna og Svein Robert Johansen fra Holy Riders! Uten dere ville ikke dette nummeret bli så flott som det har blitt! Det er en stor glede for meg å kunne presentere denne hovedartikkelen om en av Norges største motorsykkelklubber! Ideen til denne artikkelen begynte etter et tilfeldig møte med Svein Robert Johansen på MC-Messen i mars. Vi møttes på standen til Holy Riders og hadde en lang og hyggelig prat. Holy Riders er en klubb som jeg bestandig har hatt stor respekt for. Både for klubbens synspunkter, arbeid, og ikke minst profil. Og da er det medregnet alle de 20+ årene før jeg i det hele tatt tenkte på å ta motorsykkellappen. Denne artikkelen måtte inn i Julenummeret, og det fikk vi til! Her har Holy Riders gitt leserne mye fint stoff med julehygge!

I februar blir det årsmøte med påfølgende «Det store Pizzatreffet». I anledning årsmøtet har årets Valgkomite fått presentert kandidatene til presidentvervet. Vi er heldige og har tre solide og gode kandidater. Hver kandidat har fått en begrenset plass til å presentere seg. Dette er en god måte å bli bedre kjent med dem.

I dette nummeret tar også Fred Martila oss med på høstens kulturtur og den siste delen av Finnlandsturen. Det blir også en liten rask titt på den årlige Julefrokosten med danske YCC. Det er flere gode minner fra dette året.

I høst har klubben også mistet et kjært medlem; Thor Ole Trøften. Jørn Øverby har skrevet noen minneverdige ord og vi lyser fred over hans minne.

Selvfølgelig har dere også mulighet for å hygge dere med de faste spaltene også i dette nummeret. Jørn Øverby har tips til reparasjoner dere kan utføre selv, om dere er så heldige å ha tohjulingen tilgjengelig i vintermørket. I På Hornet har Robert Titoppan Kildal fortalt om seg selv, og sendt stafettpinnen videre.

La oss gå mot lyset, og god lesing!

Ha en riktig god jul og godt nyttår.

Vi sees i alle fall på Pizzatreffet!

Redaktørens hjørne

«Jeg er veien, sannheten og livet.Ingen kommer til Faderen uten ved meg!»

(Joh. 14.6)

Petter 'Mons Kakenes' Godlund