Nr. 16 / 4 - 2023 YCC-Posten Nr 16 (4-2023) | Page 2

Presidentens hjørne

Presidenten

Da er høsten også forbi, og det lakker og lir mot jul og julehøytid. Dette er en tid da vi alle skal kose oss, og oppleve fred og fordragelighet. Vi har lagt en turbulent høst bak oss, med mange meninger og mange ytringer på godt og vondt. La julen synke inn, og finn frem det gode i deg. Spre dette til alle rundt deg.

Snart er det også tid for årsmøte og det er mye på agendaen i år. Det jobbes i hver krik og krok i det langstrakte land, med endringer i våre vedtekter. Styret har lagt ned en formidabel jobb på sen- sommer og tidlig høst. Dette har resultert i at mye av dagens ordlyd i vedtektene ønskes endret. Dette for at de skal bli lettere å forstå og at det skal tydelig gjøres hva som menes med ordlyden.

Chiefene har fått et høringsutkast som styret har bedt om en tilbakemelding på, slik at de nye vedtektene kan stemmes gjennom på årsmøte.

Flere avdelinger/fylker har hatt møter for å diskutere dette, og styret gleder seg til å få inn tilbakemeldinger innen neste styremøtet som skal avholdes 10. desember. Da må det meste være på plass.

På årsmøte skal det også velges nye kandidater til flere verv. Her er det viktig at det blir kontinuitet i driften, slik at vi ikke faller utenfor det fellesskapet som YCC har i hele verden. Vi har nå blitt tatt inn i varmen, noe som resulterte i Internasjonalt Rally i Norge i 2022. Dette arbeidet med fellesskapet er viktig for fremtiden. Vi er en norsk klubb, men vi er en avdeling i verden. Det må ikke glemmes.

Hvorfor skriver jeg om dette? Jo, fordi jeg nå takker av som President i klubben. Jeg meldte meg inn i mars 2007 på MC-Messen, og det var Tommy Thon som fikk meg overbevist. Jeg husker det veldig godt. Jeg er evig takknemlig, Tommy, for at du fikk meg med. Det gikk vel ikke mer enn 2 måneder, så satt jeg plutselig i styret. Jeg husker jeg følte meg litt ille til mote, fordi jeg følte at jeg ikke passet inn (jeg hadde hår på hodet) og det var det ikke så mange av de andre i styret som hadde. Det ble fleipet med Roll-on Riders. Det var en trivelig gjeng, og jeg gikk i gang med min gjerning som shopsjef.

Klubbshoppen drev jeg fra 2007 til 2019. Det ble en møysommelig jobb, og jeg var glad for at jeg kunne levere dette fra meg med en god slump penger på bok, og et godt varelager.

I 2014 ble jeg valgt inn som Visepresident. Dette var en oppgave jeg trivdes med, Jeg føler selv at jeg fikk utrettet mye med både Jan Skogmann og Trond Stien som President i klubben.

I 2018 var jeg «klar» for å overta som President, da Trond takket av. Så jeg har hatt en eventyrlig læringskurve og en flott tid. Nå er tiden inne til å senke skuldrene og bli et vanlig medlem. Det vet jeg ikke hva er, da jeg har sittet i styret og stell og hatt verv siden jeg kom inn i klubben. For min del har det vært en evig lang opptur.

Jeg både gleder meg og gruer meg til ikke lenger å skal ha noe å si i driften av klubben. Men det skal bli godt.

Vi har blitt en mellomstor klubb i løpet av min tid i klubben. Den har vokst mye til tider, og den har vokst ganske fort. Det ser nå ut som om vi klarer å stabilisere antall medlemmer på +/- 250 og det er et godt antall.

Så til en trist sak. Vårt medlem nr 348 Thor Ole Trøften forlot oss i oktober. Det har satt sine spor i innland og utland. Thor Ole var en mann med mange kloke betraktninger og mange humoristiske kommentarer. Thor Ole ville alle så inderlig vel. Hans humør smittet over på noen og enhver. Jeg bare «spør for en venn» og Thor Ole! «Du skulle ikke vært dum». Dette er hans mest bruket ord, som jeg håper vi alle kan ta lærdom av. Spør hvis du lurer på noe, Ingen spørsmål er dumme. R.I.P Thor Ole.

Da er det bare noen få ting som gjenstår. Tusen takk for den tillitten jeg har hatt som Visepresident og President gjennom de 10 siste år.

Jeg ønsker kun det beste for klubben og GODT VALG i 2024.

Med disse ord, vil jeg også ønske dere alle en riktig God Jul og ønsker alle et Godt Nytt År!