2022 PROJOB FI | Page 6

DETAILS

Tuulen- ja vedenpitävä materiaali , jolla on hyvät kosteudensiirto-ominaisuudet ja hyvä hengittävyys . Helppohoitoinen ja kestävä . 8 000 mm : n vedenpaine ja 8 000 mvp : n hengittävyys .
Cordura ® on DuPontin tavaramerkki erittäin kulu tuksenkestävälle polyamidimateriaalille . Se on kolme kertaa niin vahvaa kuin tavallinen polyamidi ja jopa seitsemän kertaa vahvempaa kuin puuvilla , mutta kuitenkin kevyttä ja joustavaa . Käytämme sitä ennen kaikkea vahvikkeena paikoissa , jotka altistuvat kovalle kulutukselle .
YKK on markkinoiden johtava vetoketjumerkki . Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja toimivat mittapuuna muille markkinoilla oleville tuotteille .
Käyttämällä 3M ScotchliteTM heijastemateriaaleja näyt pimeässä . Heijastemateriaali hohtaa kirkkaan valkoisena jo kaukaa kun auton valot osuvat siihen . 3M Scotchlite reflex materiaali täyttää kaikki turvavaatestandardit . EN ISO 20471 ja kai muutkin standardisoidut testi .
Coats epic on muodostunut lankamarkkinoiden uudeksi standardiksi . Se koostuu polyesterikuituytimestä , joka on punostettu toisen polyesterikuidun kanssa . Yhdistelmä takaa langan hyvän vetolujuuden , jonka ansiosta saumat kestävät kulutusta erittäin hyvin .
Duraflex on PROJOBin vaatteissa , vöissä ja kantojärjestelmissä käyttämien laadukkaiden solkien tavaramerkki .
PrimaLoft on johtava kehittyneen materiaaliteknologian yritys , joka tuottaa kestäviä synteettisiä eristystuotteita . PrimaLoft-eristys on suunniteltu jäljittelemään kaikkia untuvan upeita ominaisuuksia , mutta PrimaLoft menee askeleen pidemmälle ja tarjoaa erinomaisen suojan myös märällä säällä . PrimaLoft-kuitujen ansiosta materiaali on vedenkestävä , joten pysyt kuivana kaikissa sääolosuhteissa . Synteettinen eristys jäljittelee untuvan lämpöä tuottavia ominaisuuksia materiaaleilla , jotka vangitsevat ja säilyttävät kehosi lämmön .
Craft ® on maailman johtava toiminnallisten urheiluvaatteiden valmistaja . Craft tarjoaa kankaat ja osaamisen aluskerrastoihimme .
Materiaalit 37.5 ® -teknologialla auttavat pitämään kehosi ihanteellisessa lämpötilassa 37,5 ° C . Materiaali sisältää kuituun pysyvästi upotettuja luonnollisesti aktiivisia hiukkasia , jotka kuumennettaessa poistavat hikeä höyryvaiheessa ennen nestemäisen hien muodostumista .
PUUVILLA Puuvilla on pehmeä ja mukava luonnonkuitu . Se on eristävä ja hengittävä materiaali . Puuvilla ei sula , kun siihen osuu liekkejä tai kipinöitä , eikä se myöskään syty helposti . Tiivis puuvillatwillimme on erittäin vahvaa ja kulutuksenkestävää . Olemme mukana ja valvomme kehitystyötä kuidusta valmiiseen tuotteeseen .
POLYESTERI / PUUVILLA Puuvillan ja polyesterin sekoite on osoittautunut täydelliseksi ratkaisuksi vaatteen käyttöikäongelmiin . Puuvillan hengittävyys yhdistettynä polyesterin kulutuksenkestävyyteen ja värinkestoon mahdollistaa sen , että materiaali säilyttää muotonsa ja värinsä pitkään . Polyesteripuuvillavaatteet ovat siksi erinomainen valinta kovaan työhön , joka vaatii sekä vaatteelta että sen kantajalta paljon .
KUITUVÄRJÄYS Perinteisessä värjäysmenetelmässä valmis kangas upotetaan väriaineeseen jonka jälkeen se huuhdotaan ja kuivataan . Kuituvärjäysprosessissa väripigmentti lisätään jo ennen langan kehräämistä ja kankaan ompelua / neulomista .
Näin menetellen väristä tulee osa kuitua ja tuloksena on kokonaan läpivärjätty lanka . Tällä saavutetaan huomattavasti parempi värinkesto pesua , kulutusta , auringonvaloa ja valkaisuaineita vastaan .
Ympäristöä ajatellen kuituvärjäys on huomattavasti ekologisempi vaihtoehto kuin perinteinen värjäys . Tämä siitä syystä että värjäysprosessin aikana tarvittava energiamäärä , käytettävät kemikaalit ja veden määrä vähenevät merkittävästi .
Pro Dry™ on lähimpänä ihoa käytettävä materiaali . Se kuljettaa kosteuden uloimpaan kerrokseen . Pro Dryn™ ansiosta ihoa vasten ei tarvitse pitää kosteita ja kylmiä vaatteita .
Pro Thermal™ toimii tehokkaana lämpö- ja kylmäeristeenä . Materiaali poistaa liikakuumuuden ja pitää tarpeettoman kylmän ulkopuolella . Pro Thermal™ pitää kehon lämpötilan tasaisena ja miellyttävänä koko päivän . Käytetään eristävissä välivaatteissa .
Pro Vent™ on erittäin hengittävä materiaali . Se päästää kosteuden ja tarpeettoman lämmön ulos . Se suojaa sateelta , lumelta ja tuulelta . Pro Vent™ on kestävä , suojaava materiaali , jota käytetään uloimmissa vaatekerroksissa .
Pro Tec™ suojaa tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta . Erittäin tukeva ja kulutuksenkestävä . Pro Tec™ soveltuu raskaaseen työhön rankoissa olosuhteissa .
6