2022 PROJOB FI | Page 5

WHEN DUTY CALLS PROJOB WILL ANSWER .

to Heaven

VALMIUS JA LUOTETTAVUUS
Meillä on uusi logo tuleville vuosille . Se merkitsee uutta aikakautta , korkeampaa kunnianhimoa ja vahvempaa keskittymistä vientimarkkinoille . Tässä prosessissa käytämme kommunikatiivista käsitettä WHEN DUTY CALLS .
Työntekijöitä ei ole koskaan tarvittu enempää kuin nykyään , ja kun velvollisuus kutsuu , on vastattava . Velvollisuus on maailmanlaajuinen käsite valmiudesta , vastuullisuudesta , luotettavuudesta , yksimielisyydestä ja yhteiskuntaa eteenpäin vievästä voimasta .
Vuodesta 2022 lähtien olemme läsnä ja edustettuina kaikilla mantereilla ympäri maailmaa ja erityisesti Pohjois-Amerikassa ja koko EU : ssa .
Emme ole vain globaalistumassa nopeasti , vaan siirrymme nopeasti myös verkkoon , mikä lisää saatavuutta . Emme keskity pelkästään hyvään laatuun vaan pyrimme olemaan myös luotettava toimittaja .
Vaikka kaikki on siirtymässä verkkoon , haluamme silti valmistaa paperisia kuvastoja . Pidät yhtä sellaista juuri nyt . Tänä vuonna se julkaistaan 16 eri kielellä . Toivomme , että nautit sen lukemisesta !
5