Trender & Tendenser Januari 2020 | Page 17

Trender & Tendenser, januari 2020 17

5.  Vad är det som driver dig i ditt arbete?
Jag drivs generellt av utmaningen i att förflytta varumärken och att skapa affärsdrivande kommunikation. Men i fallet med Adapteo så drivs jag också av möjligheten att vara med och förändra framtidens samhällsbyggande och möta de krav som samhället ställer kring hållbarhet, flexibilitet och tillgänglighet. 

 

6.  Vad vill du ha uppnått i ditt arbete innan du går vidare?

Att vi har positionerat varumärket tydligt och samtidigt drivit på utvecklingen av kategorin och skapat verklig samhällsförändring med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och flexibilitet. Sedan vill jag också kunna leda i bevis hur det starka varumärket vi byggt faktiskt bidragit till affärsmålen, i reella siffror.

 

7. Hur håller du dig ajour med utvecklingen? Hur hämtar du ny kunskap?
Jag läser mycket; böcker, rapporter och research och baserar också många av mina insikter på data. Jag är en nyfiken person som letar nya insikter och kunskap hela tiden, så jag är också duktig på att omge mig med kloka och erfarna personer som jag gärna lyssnar in och har dialog med för att bli bättre i min roll och få nya infallsvinklar.

 

 

 

8.   En talang som du har?

Jag har fått höra att jag läser sjukt snabbt, det skulle väl vara det. Jag tror alla kan bli bra på det mesta, det handlar bara om hur mycket tid och slit man är villig att lägga ner, sedan har man bättre eller sämre förutsättningar inom vissa områden. 

 

9.   Något som du skulle vilja bli bättre på?
Ofta skulle jag vilja bli bättre på att säga nej, men samtidigt är det just det faktum att jag ofta säger ja och testar det som gjort att jag är där jag är idag.

 

10.  Vad brinner du för i livet?

Eftersom jag har min ”obsession personality” så tenderar det att variera, men ett område som alltid är viktigt för mig är jämställdhetsfrågor och möjligheten att få verka utifrån samma förutsättningar oavsett kön eller bakgrund. Det är tyvärr en lång bit kvar till lever i ett sådant samhälle.