TheFair 2019 Third Edition | Page 22

MASKINER TIL SVEJSNING OG LODNING

Aktiv Guld lægger vægt på , at vores kunder altid kan komme til os for at få gode råd . Det kunne for eksempel være om svejsning og lodning , og du får her et par eksempler på teknologier og maskiner , som vi anbefaler . Vi starter med to svejseteknologier , laser- og punktsvejsning . Begge teknologier kan gøre svejseprocessen enklere og hurtigere , samtidigt med at de giver mulighed for at bruge svejseteknikker , som ikke er mulige med traditionelle teknologier . Med et fokus på ergonomi , er begge teknologier med til at forhindre nedslidning og arbejdsskader .

Lasersvejsning med SIRO Fordele ved SIRO ’ s lasersystemer :
• Ultimativ præcision : Fordi en laser er så præcis , giver den en høj grad af kontrol og kan bruges til at svejse selv de mindste dele sammen , uden at skade dem .
• Håndter komplicerede sammenføjninger : Med laserteknologi kan du sammensvejse forskellige materialer , ligesom du kan nå overflader , der ellers ville være svære at nå .
• Lav varmeoverførsel : Fordi den svejser uden direkte berøring , har laseren en lav overførsel af varme . Det formindsker forvrængninger af emnerne .
• Konsekvent og hurtig svejsning : Med laser er det nemt at være konsekvent i måden , der svejses på , samtidigt med , at det går hurtigt . Det gør , at en virksomhed kan opnå en væsentligt reduktion i omkostningerne per enhed .
• Svejsning med høj styrke : Ved at bruge laser opnås svejsninger af høj styrke uden brug af fyldmateriale .
SIRO lasersystemer Lasersystemet SL 20 er udviklet til mindre værksteder med et meget kompakt design . Som bordmodel kan den indpasses næsten alle vegne og er hurtig klar til brug . SL 20 er primært til reparationer , montering og små serieproduktioner . Lasersystemet SL 50 V3 Thunder er et effektivt og praktisk lasersystem , der håndterer selv de mest udfordrende opgaver pålideligt og præcist . Bundpladen kan løsnes , og det er derfor også muligt at arbejde med større emner . Endelig findes der også SL100 systemet . Kontakt os for at høre nærmere . SIRO lasersystemerne bruger alle et mikroskop , som forstørrer 10X og giver gode observationsmuligheder under svejseprocessen . Det giver guldsmeden mulighed for at arbejde med fine detaljer uden at belaste øjnene unødigt . Tilkøber du en Microweld , kan du få diameteren reduceret helt ned til 0,05 mm .
Punktsvejsning med PUK Fordelene ved punktsvejsning med PUK
• Simpel , intuitiv og brugervenlig at anvende og indstille via touchscreen .
• Standardindstillinger gør det nemt og hurtigt at gentage svejseprocesser .
• Fuld kontrol over svejseprocessen . Selve svejseprocessen starter automatisk , når elektroden på spidsen af håndstykket får kontakt med emnet . Processen afbrydes også automatisk , hvis der påføres for meget tryk .
• Overophedning forhindres , fordi svejsningen sker stødvist fremfor kontinuerligt .
• Mikrosvejsefunktionen gør , at man kan svejse i plade- og trådtykkelser helt ned til 0,20 mm .
22 THE FAIR Summer 2019 www . aktivguld . com