+ HIFI
» Aavik U-188
Forsterkerne er bygget rundt den siste versjon av klasse-D-modulene til Pascal . De har ennå raskere UMAC-switching og ikke minst – de skaper mindre støy . Kretsløpene krever derfor mindre filtrering og har lavere utgangsimpedans . Det sistnevnte gir bedre kontroll på de tilkoblede høyttalerne og en mer konsistent oppførsel i hele frekvensspekteret .
Alt-i-en-enhet
U-188 kommer med absolutt alt du behøver for en enkel , rolig og stressfri hifi-tilværelse . Her har du en dugelig forsterker , streamer og en DAC i ett og samme stilige kabinett . Har du en plan for å bygge ut systemet ditt bit for bit , og senere ha den fleksibiliteten det er å kunne byttet ut en og en enhet , er kanskje ikke denne for deg . På den annen side . Kjøper du deg en U-188 kan det utmerket hende at du ikke føler et særlig påtrengende behov for å bytte på en stund . Den integrerte forsterkeren , streameren og digitalkonverteren kommer levert med alle funksjonene på samme høye kvalitetsnivå , og i så god balanse med hverandre at jeg faktisk ikke er helt sikker på hva jeg ville ha byttet ut . Det eneste jeg vet er at selv mindre lydmessige forbedringer kommer til å sette deg et godt stykke tilbake rent økonomisk . Selv om alle hifi-entusiaster på et eller annet tidspunkt blir tatt igjen av oppgraderingsspøkelset , klarer du kanskje å holde det på armlengdes avstand litt lenger enn du tror . At du i tillegg må bryte de særdeles korte signalbanene i forsterkeren og erstatte disse med
et antall kabler , både for signal og strøm , skaper kanskje heller ikke den største effekten av å oppgradere . Verdt å tenke litt på . At du kan få noe som låter annerledes er jeg ikke i tvil om , for Aavik-forsterkerne har definitivt sin egen lydsignatur . Det kommer jeg tilbake til litt senere .
Godt utstyrt
Vi er etter hvert blitt vant med de store , røde displayene til Aavik . De er fortsatte veldig lettleste og tydelige , men med dagens smarte og berøringsfølsomme OLED-displayer skiller det seg klart fra andre varianter . Noen vil kanskje tro at de røde diodene kan bli for sterke eller for dominerende , men lysstyrken kan reguleres og de er allerede i utgangspunktet svært lite invaderende . I tillegg er de selvsagt også valgt fordi de stråler minimalt med støy inn i forsterkerens følsomme elektronikk .
Forsterkerens design fremstår som enkelt , men stilig og meget gjennomført både når det gjelder utforming og materialvalg . Det store displayet i front brytes kun av den store volumkontrollen på høyre side , og du aner kopperplaten på innsiden av kjøleribbene gjennom de integrerte bærehåndtakene . Designet skiller seg klart ut fra andre produsenter , og ser akkurat passe futuristisk ut . Du gjenkjenner det også på et øyeblikk , og det er noe som kjennetegner god design .
Baksiden er litt mer travel enn fronten . Den har kraftige høyttalerterminaler ytterst på hver side , to analoge innganger og en pre-out , pluss en optisk , en USB og to coax digitale innganger . I tillegg
31 Stereo + 9 / 24