Stereo+ Stereopluss.no 7/2021 | Page 36

+ HJEMMEKINO » Reavon UBR-X200

VI LIKER :
• Bra brukervennlighet
• Godt utstyrt
• Ser bra ut
• Gode resultater både på film og musikk særlig akustiske instrumenter som er lett å like . Lydbildet er stort og flott , og med svært god plass mellom instrumentene .
Spilleren har også en direkte-funksjon , som Reavon kaller Pure Analogue Output , og da ser det ut som om den skrur av videoelektronikken . Dette er ikke voldsomt hørbart når du kobler inn direkteutgangen , men spill noen timer musikk og skru den tilbake til normalposisjonen med videokretsløpene aktivert . Du behøver ikke gullører for å oppfatte at den åpne og supertransparente får en svak tåke foran seg , og gjemmer litt bort de aller minste detaljene . Direktefunksjonen er vår foretrukne modus for hifi-avspilling , uansett tilkobling .
VI LIKER IKKE :
• Tenk om den hadde hatt noen trådløse strømme-muligheter også !
• Ikke WiFi
STEREO + MENER : Reavon UBR-X200 hører hjemme i enhver entusiastkino , og liker seg like godt enten det er musikk eller film som er på menyen .
Konklusjon
Reavon UBR-X200 er en flott spiller , og den gjør en solid jobb med å formidle både musikk og film . De fleste enhetene antar vi blir plassert i en eller annen hjemmekino , men den er absolutt å regne med også som musikkgjengiver . Med sin funksjon direktefunksjon for musikkavspilling , kommer den opp på et mer enn hederlig nivå , og det er jo ikke så halvgalt når den i tillegg gjør en utmerket jobb med filmene dine .
Jeg er litt usikker på om jeg ville kjøpt en Reavon kun til det en eller det andre . Det er som kombinasjonsprodukt og som multispiller den virkelig imponerer , og behøver du en spiller som kan alt og som kan brukes til alt , er det ikke noen som helst grunn til å se lenger enn til Reavon UBR-X200 .
KARAKTERER
Brukervennlighet
Kvalitetsinntrykk / design
Ytelse / pris

8,4

9 9 8

Stereo +

Reavon UBR-X200
PRIS :
Kr . 21 990 . -
IMPORTØR :
JB Forlag
LINK :
www . reavon . no
36 Stereo + 7 / 21