Stereo+ Stereopluss.no 3/2021 | Page 17

+ GADGETS » iFi Audio nano iGalvanic 3.0

VI LIKER :
• Lett å bruke
• Gjør det den skal
• USB 3.0
VI LIKER IKKE :
• Virkningen er varierende
STEREO + MENER : Har du noen av problemene som iFI iGalvanic er laget for å fikse blir de fikset - med bedre lyd som resultat .
Primo og Hegel H590 , eller iFI iDSD Pro – som begge har DAC-er med USB-inngang . Hegel H590 er også MQA kompatibel på USB , men uten at det gjør noen forskjell på effekten av iGalvanic .
Med et par forskjellige datamaskiner på testbenken er det derimot litt annerledes . Det er fortsatt ikke slik at du hører ting i lydbildet du ikke har hørt før eller at « kona kan hører forskjell helt inn på kjøkkenet ». Saksofonen til Petter Wettre i Anette Askvik sin nydelige Liberty er fortsatt varm og deilig , lydbildet er like stort og imponerende , og stemmen til Askvik gir akkurat den samme gåsehuden også uten iGalvanic , men kanskje vil du oppfatte en litt økt klarhet , økt presisjon og litt mer energi og farger i selve lydbildet .
Er du plaget av sus , støy og knitter er derimot iGalvanic noe av den beste medisinen du kan skaffe deg . Støy kan ofte oppstå fra en datamaskin , og det øker gjerne på når det er et halvt dusin enheter koblet til via USB eller HDMI . Og da kan nok også den lille USB-dingsen ha sin misjon . Forbedringen i selve lydkvaliteten , og hvor stor den vil være er likevel være sterkt avhengig av om den har noen problemer å løse . Derfor vil også noen kunne fortelle at den ikke virker , mens andre igjen vil påstå at den fungerer akkurat slik den skal . Her er det ikke så lett å ta ting for gitt , og helt nødvendig å prøve selv .
Konklusjon Som problemløser gjør denne lille USB-dingsen akkurat det den skal gjøre , men effekten den har på lydopplevelsen er sterkt avhengig av om størrelsen på problemet den behøver å løse .
Synes du lyden fra datamaskinen din ikke kommer helt på plass , og virker litt matt , grå og flat uansett hva du kobler til , kan det være at utfordringen ikke ligger i DAC-en eller kabelen , men at det finnes støykomponenter på linja allerede i starten du behøver å få fjernet .
Brukervennlighet
Kvalitetsinntrykk / design
Ytelse / pris
KARAKTERER

8,7

10 9 8

Stereo +

VELDIG BRA iFi Audio nano iGalvanic 3.0
iFi Audio nano iGalvanic 3.0
PRIS :
Kr . 3.490 . -
IMPORTØR :
Audioaktøren
LINK :
www . audioakt . no
17 Stereo + 3 / 21