Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 74

+ ÅRETS PRODUKTER

PRIMARE R35 MM / MC

Phono forforsterker
» Platespillere og utstyr

Kun sekunder ut i første spor er det klart at Primare R35 lager

et stort og flott tredimensjonalt rom , og den gjør det uten å overfokusere på enkelte instrumenter eller enkelte områder av frekvensområdet . Lyden er veldig godt balansert , dynamikken er utmerket og lyden er ryddig og presist gjengitt .
Stereo + 06 / 2020 : « Hva er så argumentene for å kjøpe en Primare R35 ? For det første har den flere innstillinger og høyere fleksibilitet enn de aller fleste av konkurrentene i prisklassen . Det gir i seg selv en brukbar garanti for at du får ut hele potensialet til pickup-en og platespilleren din , uansett hva du ønsker å kjøpe eller har fra før . Har du Primare fra før , og ønsker at systemet ditt skal låt flott og samtidig se helhetlig og stilig ut , er det bare å kjøpe . Primare R35 er stilig , imponerende fleksibel , og spiller glimrende ».

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + PRIMARE R35

LEJONKLOU SLIPSIK 7

Slipsik 7 spiller klart , presist og med en imponerende åpenhet

enn Gaio 2 . Det preger alt den gjør , og løfter informasjonsmengden hørbart på alle nivåer . Stemmer er enda mer detaljerte , mer rufsete og slitne , eller så til de grader klokkeklare at gåsehuden kommer krypende . Noe som skjer gjentatte ganger på til dels helt uventede steder .
Stereo + 07 / 2020 : « Som vanlig er det vanskelig å peke på en modell i prisklassen å med sikkerhet si at den er den aller beste . Det kommer litt an på bruk , musikksmak , hva du sitter på av platespiller , og hvilken pickup du har valgt . Slipsik 7 kommer likevel opp på listen over våre anbefalte hifi-produkter . Den låter flott , og skaper masse musikalsk engasjement . Da er mye gjort »!
IMPORTØR : LINK :
IMPORTØR : LINK :
Primare R35 MM / MC

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + LEJONKLOU SLIPSIK 7

Lydglede AS www . lydglede . no
Lejonklou SLIPSIK 7
EKSAKT HIFI www . eksakthifi . no
74 Stereo + 1 / 21