Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 73

+ ÅRETS PRODUKTER

REGA PLANAR 8

» Platespillere og utstyr

Når du løfter denne spilleren ut av esken , er det

lett å tenke seg at dette ikke fungerer . At musikken blir for sped og at den mangler tyngde og slagkraft . Men det viser seg fort at det ikke er tilfelle .
Allerede med en gang nåla til Ania-pickupen treffer rillene er det åpenbart at svært lette spillere kan spille bass , men det er ikke bare at bassen virker godt balansert og dyp , men også kjapp , presis og godt kontrollert .
Stereo + 03 / 2020 : « Jeg tenker at denne spilleren er til for at de som i utgangspunktet kunne tenkt seg en litt rimeligere platespillere , har noe å strekke seg etter . Med en Rega Planar 8 i racket , er du veldig nær highend-himmelen uten at det koster de samme pengene . Det er vel drøyt å hevde at dette er en budsjettspiller , men kanskje den om ikke annet kunne fått merkelappen « highend på budsjett ? Rega Planar 8 er en strålende balansert platespiller med en helt unik evne til å skape musikalsk engasjement og spilleglede ».

TECHNICS SL 1210 GAE LE

IMPORTØR : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo +

REGA PLANAR 8
Rega Planar 8
Mono AS www . mono . no

Suksessen til denne spilleren skapes allerede i bassområdet . Det er veldig stramt og veldefinert samtidig som fundamentet i musikken er massivt og tungt på de riktige stedene , men samtidig lettbent og presist når dette kreves . Du kan spille alle typer musikk uten at spilleren mister oversikten eller fatningen , og den kombinerer tyngde og vekt med en imponerende kjapp og rytmisk spillestil når dette kreves .

Stereo + 08 / 2020 : « Det er imponerende presist og skikkelig det Technics presterer med denne spilleren , og med Nagaoka på laget er totalpakken ganske så imponerende . Det er i det hele tatt en meget imponerende platespiller , og du skal slite med å komponere en platespillerkombinasjon helt på egen hånd med så god balanse mellom spiller og pickup . Den spiller veldig bra , lages i et begrenset antall , og er allerede et samlerobjekt . Hva venter du på ?»

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + TECHNICS SL 1210 GAE LE

Technics SL 1210 GAE LE
IMPORTØR :
Technics
LINK :
www . technics . com
73 Stereo + 1 / 21