Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 68

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

SONUS FABER LUMINA 3

Lumina III viser seg med en gang å være et par musikalske og

flott balanserte høyttalere som passer til alle mulige musikksjangre . De er litt sprekere balansert enn det man kanskje forventer , men det kler høyttaleren veldig godt . Forholdsvis små basser skaper alltid en viss skepsis , men ser man på både størrelse og pris , er bassen overraskende villig , og den er også ganske stram og veloppdragen . Mellomtone og diskant er nydelig balansert og det tar kun sekunder å avsløre at dette er en veldig bra og svært fleksibel høyttaler .
Stereo + 7 / 2020 : « Det virker som om du for tiden kan stole hundre prosent på at Sonus faber leverer høyttalere som du uten problemer kan høre kommer fra den samme kilden . Den lydmessige røde tråden er overtydelig , og selv om det blir mer og mer presisjon , detaljer og informasjon etter hvert som du beveger deg oppover i pris , viser allerede Lumina III et kvalitets-nivå det må være lov å glede seg stort over . Det er ingen andre Sonus faber-høyttalere som leverer like flott lyd for pengene som Lumina III ».

JBL HDI 3600

At det er moro med JBL er bare fornavnet , men høyttaleren

er også imponerende detaljert , og da kollega Tom var innom kommenterte han kjapt at dette var varmt og behagelig , men med absolutt alt av detaljer på plass . Klangen er kanskje ikke helt hifi-nøytral , men samtidig oppleves instrumenter og stemmer forbausende riktig og naturlig . Med en såpass bass-sterk høyttaler skulle man kanskje forvente at Leonard Cohens stemme i You Want It Darker blir vel stor og dyp , og med alt for mye resonans slik den kan fremstå på høyttalere som er litt ekstra sjenerøse i bassen , men det er overraskende balansert og nøkternt . Samtidig som den aller dypeste bassen er stor , rik og raus .
Stereo + 09 / 2020 : « Alt i alt er HDI 3600 en utmerket konstruert høyttaler , og med spenstig elektronikk er den også veldig mye mer allsidig enn du tror . JBL HDI 3600 er klassisk JBL , og gjør det moro å lytte til musikk for absolutt alle .
IMPORTØR : LINK :
IMPORTØR : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + SONUS FABER LUMINA 3

Sonus faber Lumina 3

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + JBL HDI 3600

JBL HDI 3600
Mono AS www . mono . no
Audio Centeret AS www . audiocenteret . com
68 Stereo + 1 / 21