Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 66

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere MONITOR AUDIO BRONZE 200

De to bassene jobber godt , og strekker seg ganske dypt . På de

aller nederste frekvensene er det ikke den stramheten og tonen du kan få med større og dyrere høyttalere , men det er ikke noe negativt å si om det som skjer fra 50Hz og oppover . Bassen er solid og kraftfull , og du må ikke øse på med krefter og watt for at høyttaleren skal våkne i bassen . Selv på helt lave volum klarer den å gi bra med informasjon i hele frekvensområdet .
Stereo + 07 / 2020 : « Rundt omkring denne prisklassen mangler det ikke akkurat høyttalere , men jeg synes likevel at Monitor Audio Bronze gjør en imponerende jobb med å likne på merkets langt dyrere høyttalere , og gjøre kompromissene så usynlige som mulig . Med Focal Chora 806 har du mulighet til å skaffe deg strålende lyd til en pris du knapt tror er mulig ».
Monitor Audio Bronze 200
IMPORTØR : LINK :

ARENDAL 1723 SUBWOOFER 1S

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + MONITOR AUDIO BRONZE 200

Soundgarden AS www . soundgarden . no

Men uansett hva du kobler den til , og hva slags musikk eller film du spiller er Arendal Sound 1723 1S en oppvisning i stram og velfrisert bass , som ikke engang har et snev av ull i klangen . Kontrollen er flott , dynamikken imponerende , tyngden og kraften er faktisk temmelig heftig , og den imponerer både i forhold til størrelse og pris .

Stereo + 7 / 2020 : « Har du en rimelig subwoofer og skal oppgradere , eller investere i din første skikkelige subwoofer , gjør du deg en bjørnetjeneste ved å ikke sjekke ut Arendal Sound . De er selvsagt ikke alene på markedet . Både SVS , REL , Klipsch , Dali og flere andre vil gjerne være med på leken , men i denne prisklassen er det knapt noen andre som leverer tilsvarende lydkvalitet .
Arendal 1723 Subwoofer 1S
PRODUSENT : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + ARENDAL SOUND

1723 SUBWOOFER 1S
Arendal Sound www . arendalsound . no
66 Stereo + 1 / 21