Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 65

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

ARENDAL SOUND 1961

Selv om det er en nedskalering på omtrent alle områder fra

1723-seriene , leverer Tower imponerende mye detaljer og en svært levende og engasjert lyd , som er helt uten snerk og altfor harde kanter . Det er nesten litt synd å pakke den kompakte gulvstående høyttaleren inn i et hjemmekinoanlegg , for den gjør en bra jobb også som ren hifi-høyttaler . Med en bra integrert forsterker spiller det solid og godt , og prioriterer du engasjement og entusiasme er dette et veldig bra kjøp .
Stereo + 05 / 2020 « Arendal Sound fortsetter der de slapp , og har laget et høyttalersystem hvor det mest åpenbare kompromisset er størrelsen på høyttalerne . 1961-serien har alt du behøver for å skape en real filmopplevelse i mindre til middels store rom , men ikke glem at Tower også kan spille musikk på gledelig høyt nivå også som enslige musikkgjengivere i en stue . Arendal Sound har klart det igjen , og gjort 1961-serien til en av vinnerne i prisklassen . Her får du mye moro for pengene »!

FOCAL CHORA 806

Chora har en spillemåte som ikke ligger så veldig langt unna

den betydelig dyrere Kanta-serien . Selv om man imellom disse to seriene finner både Electra og Aria , er det tydelig at Kanta og Chora er det siste høyttalerne som kommer fra fabrikken i St . Etienne i Frankrike . Det virker som om ingeniørene hos Focal har bestemt seg for å se hvor mye av lyden til Kanta de klarer å klemme ut av en serie høyttalere i den øvre delen av budsjettklassen .
Stereo + 05 / 2020 : « Høyttalerne kan brukes til alt , kan kobles til omtrent alt unntatt de aller rimeligste forster- kerne og hjemmekinoreceiverne , og bryr seg knapt om hvilken musikksjanger du bruker å underholde deg med . Focal har truffet blink , og det er verken overraskende eller uven- tet . Med Focal Chora 806 har du mulighet til å skaffe deg strålende lyd til en pris du knapt tror er mulig ».
PRODUSENT : LINK :
IMPORTØR : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + ARENDAL SOUND 1961

Arendal Sound 1961
Arendal Sound www . arendalsound . no

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + FOCAL CHORA 806

Focal Chora 806
Multirom AS www . multirom . no
65 Stereo + 1 / 21