Stereo+ Stereopluss 7/2020 | Page 48

+ HIFI » Lejonklou GAIO 2

VI LIKER :
• Godt skrudd sammen
• Låter flott
VI LIKER IKKE :
• Kun for MM-pickuper
STEREO + MENER : Lejonklou Gaio 2 er et veldig godt og skikkelig alternativ i prisklassen .
Lyden er flott Det er tydeligvis ikke bare Parasound , Rega og andre som kan lage rimelige og kompakte RIAA-er . Lejonklou melder seg raskt på blant de aller beste i klassen og imponerer med en veldig balansert , behersket og presis gjengivelse . Og ikke minst en uvanlig flott bassgjengivelse som ikke bare er stram og kontrollert , men som også inneholder veldig mye informasjon . Bassen er også dyp og mektig , og imponerende til prisen .
Det er veldig mye informasjon i lydbildet totalt sett , også . Men det skjer uten at det er noe overdrevent fokus på detaljer . Klangen er nøytral og ufarget , og lydbildet oppleves å være godt balansert fra bunn til topp . Mellomtonen og diskanten klinger veldig naturlig og avslappet , men vi snakker ikke om et varmt og innsmigrende lydbilde . Det er egentlig ikke slankt , heller , bare strippet ned til det som er kjernen til musikken . Helt uten farging , forvrengning , støy eller ekstra fedme .
Det er først og fremst et rent , klart og gjennomsiktig lydbilde du blir presentert for . Her er det svært lite støy eller forvrengning som slører til lyden , eller gjør at det er noe som står i veien for detaljene og informasjonen i lydbildet .
Uansett hva du spiller av musikk gjør Gaio 2 det enkelt å nå inn til hver enkelt musiker eller stemme , og det gjør lytteopplevelsen uanstrengt og avslappende .
Jeg tar meg i å tenke at den litt dyrere Slipsik 7 må imponere stort for å overgå det Gaio 2 gjør til prisen , for her markeres det et startpunkt som skaper meget høye forventninger .
Konklusjon Gaio 2 er en veldig bra RIAA til prisen , og sier litt om hva som er mulig når det gjøres enkelt , og at det ikke gapes over alt for mye på en gang . At den kun tar MM-pickuper er både en begrensning og en fordel . Har du en god MM-pickup får du en detaljert RIAA med en åpen og presis lyd med masse detaljer .
Brukervennlighet / fleksibilitet
Kvalitetsinntrykk / design
Lydkvalitet / pris
KARAKTERER
Lejonklou GAIO 2

9 9 8

Stereo

stereopluss . no

+

Lejonklou GAIO 2
PRIS :
Kr . 7000 .-
IMPORTØR :
Eksakt Hi-Fi
LINK :
www . eksakthifi . no
48 Stereo + 7 / 20