Stereo+ Stereopluss 6/2018 | Page 75

EISA Awards » 2018-2019

75

EISA MED GLOBAL KÅRING AV ÅRETS BESTE PRODUKTER

EISA er blitt en verdensomspennende Award-organisasjon . Det betyr at en EISA Award er viktigere for produsentene enn noen sinne . Og husk at EISA-prisene ikke er basert på design eller papirytelser . EISA tester absolutt alt de honorerer og er basert på omhyggelige tester og målinger av EISAs medlemsblader .

En del av de produktene vi får demonstrert tar vi inn til test , og selv om ikke alle magasinene som er tilknyttet EISA får hvert sitt produkt til test , må alle produkter være testet av et minimum av EISA-bladene innenfor hver produktkategori . Kategoriene er audio , hjemmekino , TV / Video , foto , bilstereo og bærbar lyd . Til sammen over 50 magasiner som representerer et stort antall land rundt i Europa i tillegg til Australia , USA og i løpet av det siste året også Hongkong / Kina , Japan og India .

Sommerjobb
Mai og Juni , hvor vi helst skulle sittet på et egnet sted og tatt en utepils eller to , er en utrolig travel periode . Vi skal gjennom testing av et temmelig imponerende antall produkter , dele erfaringer og dokumentere hva vi kommer frem til . Det interessante er at selv om mange gjerne påstår at det å lytte på lyd og se på bilder , er særdeles subjektive greier , finner man stort frem til de samme produktene . Det skjer enten man bor i Skandinavia , rundt Middelhavet eller i Australia . Ørene og øynene er likevel de samme , og produktene blir vurdert på samme måte alle steder .
For å være på trygg grunn blir også et stort antall aktuell produkter testet og målt i laboratoriet . Disse målingene støtter vi oss også på i våre egne omtaler . Etter en runde med lytting og testing er det klart for en lengre nominasjonsprosess som etter en temmelig bråkete , men interessant og lærerik prosess , også på et hotell et eller annet sted , ender opp som årets beste produkter .
Men det er ikke alle produkter som kan vinne . Produktene må ha distribusjon i et minimum av landene i Europa , og det sier seg jo selv at uten distribusjon i England , Tyskland , Frankrike , Spania , Italia , Japan eller USA blir det vanskelig å nå opp . Selv om produktet for eksempel er stort i Skandinavia .
Det du leser om på de neste sidene er de produktene som fikk prisene sine nå i August , og så ender det hele opp med en større seanse i Berlin under IFA i slutten av August hvor EISA inviterer hele bransjen til en real festkveld og deler ut årets EISA-priser til de beste produktene .
Vi gratulerer !
Stereo + 6 / 18