Stereo+ Stereopluss 5/2023 | Page 25

+ GADGETS » Schiit HEL 2E låter den klart godkjent koblet til et par Klipsch The Sevens . Legg gjerne til at enheten er konstruert i California og bygget på flere steder i USA . Utad , Nevada og California er nevnt , og alt settes sammen i Texas .

Lyden
Lyden er slik vi kjenner den fra Schiit . Den er nøytral , godt balansert og den spiller engasjerende med god rytmisk fremdrift . EsSS i kombinasjon med TI-elektronikk kan fort bli litt kjølig og steril , men her har Schiit hatt en heldig hånd med lyden funnet en bra balanse mellom det energiske og det naturlige .
Det du oppdager umiddelbart er at den herjer med lydutgangen på en Mac eller PC . Lyden løfter seg vesentlig og det blir mindre grått og flatt og med mye bedre dynamikk på absolutt alt du spiller av musikk . Lydbildet vokser vesentlig i størrelse og blir renere og mer gjennomsiktig .
Som vanlig for prisklassen går den litt tom når lydbildet blir krevende , men i mindre grad enn jeg forventet . Så lenge du holder deg unna svære orkesterverker , er begrensningene overraskende få . Det som er litt spesielt med denne enheten er at den skjuler sin eventuelle utilstrekkelighet veldig godt og virker ikke umiddelbart som en lydmessig nedtur , selv om den sammenlignes med enheter som koster ti ganger så mye .
Oppløsningen er god , og både diskanten og mellomtonen er både detaljert og tilfredsstillende raffinert . Bassen er dyp , solid og stram , og utmerket balansert . Jeg spiller igjennom mye musikk , og kobler jevnlig tilbake til SPL Phonitor underveis med det samme utvalget av kablede hodetelefoner .
Uansett musikk er det klart at HEL 2E ikke legger til noe som helst eller har en klanglig personlighet som fargelegger resultatet . Stemmen til Phoebe Bridges blir åpen og klar på Garden Party . Selv om den ikke blir plassert i det samme overlegent transparente landskapet som med dyrere forforsterkere , har selve kjernen av stemmen en nerve og en nærhet som påkaller oppmerksomheten og skaper engasjement , og kanskje bedre lytteropplevelser enn du trodde var tilgjengelig i prisklassen .
Konklusjon
Schiit HEL SE2 er enda en av disse enhetene som de siste årene er blitt nesten skremmende gode til prisen . Her er kombinasjonen av ESS-DAC-en og velprøvet forsterkerteknikk fra Texas Instruments av det vellykkede slaget . Veldig bra lyd for pengene !
VI LIKER :
• Bra lyd
• Fleksibel i bruk
• God mikrofoninngang
• Balansert
• Bra oppløsning
VI LIKER IKKE :
• Ikke for de aller dyreste hodetelefonene
STEREO + MENER : Schiit HEL 2E låter glimrende til prisen , er alt du behøver for god lyd på hjemmekontoret , når du gamer og når du er på tur til hytta .
Brukervennlighet
Kvalitetsinntrykk / design
Ytelse / pris
KARAKTERER

9,6

Schiit HEL 2E

9 9 10

Stereo +

PRIS :
Kr . 4.099 . -
IMPORTØR :
Duet Audio
LINK :
www . Duet . no
25 Stereo + 5 / 23