Stereo+ Stereopluss 3/2023 | Page 50

+ HIFI

» Reloop Turn 3 mk2
VI LIKER :
• Ser flott ut
• Stødig og fokusert lydbilde
• Energisk og engasjerende lyd
• Innebygget RIAA
VI LIKER IKKE :
• Den medfølgende pickupen tåler en oppgradering .
STEREO + MENER : Reloop Turn3 mk2 er lett å sette opp og den spiller imponerende til prisen .
med en gang den er det får musikken like mye uønsket vibrato som stemmen til Bruce Dickinson på en litt dårlig dag på jobben .
Jeg spiller Ingvild Koksviks seneste LP-utgivelse , og må si jeg koser meg . Lyden er uten klare mangler , og stemmen fremstår både troverdig , ren og fargerik . Jeg får ikke den vanlige gåsehuden , og det sier kanskje litt , men du skal likevel jobbe hardt i denne prisklassen for å få vesentlig bedre og mer troverdig lyd fra en platespiller . Og det er så fint og hyggelig at jeg spiller hele den første platesiden .
Innspillingen til Koksvik har forholdsvis sparsomt med instrumenter , men de har troverdig klang og timbre , og det er masse luft i mellom de enkelte instrumentene , og tydelig avstand og rikelig med luft mellom vokal og instrumenter . Ortofon-pickupen som følger med gjør en flott jobb til prisen , men jeg forsøkt også en 2M black ( Kr . 6.400 . - ) som allerede sitter på sitt eget headshell , og etter litt justering var det ikke noe tvil om den var klarere , tydeligere , hadde fastere bass og hentet opp flere detaljer fra rillene . Den samme forskjellen som er mellom disse pickup-modellene tror jeg knapt man kan oppleve lengre opp i pris , uten at mellomlegget vokser både 3 og 4 ganger .
KARAKTERER
Brukervennlighet
Kvalitetsinntrykk / design
Ytelse / pris

8,7

8 9 9

Konklusjon
Reloop Turn3 mk2 spiller musikk uten at kjøperen behøver fagbrev i oppsett av platespillere . Den er også enkel og grei i det daglige , og får pluss i boka for innebygget RIAA . Dette er jo en typisk startpakke og da kommer en RIAA godt med . Den digitale USB-utgangen er litt uvanlig , men her det åpenbart behovet ditt som bestemmer om dette er en god ide .
Lyden er bra nok til å konkurrere med alt annet i prisklassen , og spilleren er såpass vellykket designet at vi gjerne anbefaler at du bruker 4-5 tusenlapper på en mer avansert pickup . Det vil løfte lyden vesentlig og gjøre den strammere , mer detaljert , dypere og enda mer dynamisk .

Stereo +

Reloop Turn 3 mk2
PRIS :
Kr . 7.490 . -
IMPORTØR :
Multirom AS
LINK :
www . multirom . no
50 Stereo + 3 / 23