Stereo+ Stereopluss 2/2022 | Page 27

+ HIFI

» Wattson Audio Emerson ANALOG
VI LIKER :
• Enkel og brukervennlig
• Kjapp og intuitiv app
• Flott og detaljert analog lyd
• Perfekt for multiromsystemer
VI LIKER IKKE :
• Begrenset utstyrspakke for hifi-bruk
Med en digitalkonverter fra Cirrus Logic spiller Emerson Analog av alt du behøver av filformater og gjør det opp til 32 / 384 og DSD64 .
Lydkvalitet
Du hører at Emerson Analog har et lydmessig slektskap til Digitalversjonen , selv om sistnevnte preges av klangbalansen til den tilkoblede digitalkonverteren . Det interessant er at de har den samme lettflytende måten å spille musikk , og noe av den samme analoge og litt stillferdige lydkarakteren . Musikken avspilles på en åpen og delikat måte , den er nesten litt silkeaktig i lydkarakteren , men likevel med imponerende mye detaljer , flott dynamikk og en rytmisk presisjon som faktisk er ganske imponerende .
Jeg bruker siste versjon ( foreløpig i Beta ) av appen , men med Roon Ready-sertifiseringen og den oversikten denne programvaren gir , er valget veldig enkelt . Musikken er alt fra store orkestre til mindre ensembler med vokal og akustiske instrumenter , og alt flyter igjennom enheten med imponerende presisjon . Klangmessig er den meget nøytral og flott balansert fra bunn til topp , og selv om det er lett å innbille seg at bassen fra en så kompakt enhet er begrenset , er den bunnsolid og kontrollert . Den går i tillegg særdeles dypt og har en detaljert og fargerik gjengivelse av de dypeste frekvensene .
Fokuset er veldig bra , og lydbildet er luftig og har veldig god plass til hver enkelt musiker – selv om lydsporet er temmelig tett befolket . Det er særdeles ryddig gjengitt og med en presisjon i fokus og holografi som er imponerende i prisklassen .
Konklusjon
Emerson Analog er åpenbart ikke for deg som vil begynne enkelt og så bygge ut etter hvert med en ekstern digitalkonverter , men ønsker du deg en enkel og meget brukervennlig nettverksspiller som spiller meget godt til prisen og som lett kan gjemmes helt bort , bør du sette den opp på lista over aktuelle kandidater . Den spiller veldig fint og beviser at kompakte enheter ikke på noen måter begrenser lydopplevelsen .
STEREO + MENER : Er du ute etter en superenkel , brukervennlig og meget vellydende streamer burde denne være selvskreven på ønskelista .
Brukervennlighet
Kvalitetsinntrykk / design
Ytelse / pris
KARAKTERER

8,7

Stereo +

Wattson Audio Emerson ANALOG

8 9 9

PRIS :
Kr . 16 990 . -
IMPORTØR :
Multirom AS
LINK :
www . multirom . no
27 Stereo + 2 / 22