Stereo+ Stereopluss 1/2023 | Page 72

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

ENERGISK MOROLYD

Lyden er veldig lett å like , og høyttaleren har en evne til å tilføre litt en bredde , størrelse og tyngde til elementer i musikken som ofte blir litt tynne og skrinne på mange andre høyttalere ..
Kompleks og tøff musikk gjør de med bravur , og bortsett fra at de ikke har særlig trykk under 35Hz lager de en helhjertet , tøff og hardtslåendeforestilling ut av Infected Mushroom sin Heavyweight .
JBL 4305P mangler kanskje stilen og finishen til KEF LS50 Wireless , men spiller musikk på en minst like imponerende måte med en livlig dynamikk og veldig « live » lydsignatur . Hvorfor hifi-entusiastene fortsatt ikke helt har adoptert ideen om at aktive høyttalere høyst sannsynlig leverer langt bedre lyd for pengene enn mange tradisjonelle systemer gir meg fortsatt grunn til undring . På tide å tenke litt nytt , kanskje ?
De aktive høyttalerne gjør musikken morsom og underholdene . Det blir kanskje mer hifi-korrekt med andre oppsett , men det blir neppe mer gøyalt og engasjerende i denne prisklassen . JBL 4305P er et premium-eksempel på hvor bra aktive og trådløse høyttalere kan fungere , selv i meget kompakte størrelser . HH
PRIS : IMPORTØR : LINK :

2022-2023 ÅRETS PRODUKT

Stereo +

JBL 4305P
JBL 4305P
KR . 27.995 . - Audiocenteret AS www . audiocenteret . no
72 Stereo + 1 / 23