Stereo+ Stereopluss 1/2023 | Page 71

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

FANTASTISKE MUSIKKOPPLEVELSE

Focus 50 er også utrolig presis , kontrollert og stram , og den gir raskt lytteren en følelse av at den er fullstendig ribbet for resonanser og forvrengning . Det gjør den aktive høyttaleren ekstraordinært stille og fullstendig sort i bakgrunnen .

Den spiller også med et imponerende overskudd , og det gjør den også selv om bassen beveger seg helt ned i de dypeste og mørkeste krokene i frekvensenes kjellerresidens . Dynaudio Focus 50 er en glimrende og svært allsidig høyttaler , og selv med all den innebygde elektronikken er den svært brukervennlig og lett å få til hjemme i stua . Lyden er utrolig flott og selv om prislappen ikke er ubetydelig , får du sammenliknet med annet utstyr i prisklassen , svært god lyd for pengene . Den er også på et kvalitetsnivå hvor selv små forbedringer vil koste eieren en god håndfull tusenlapper .
Dynaudio Focus 50 spiller åpent og svært detaljert , og imponerer med en gjengivelse som skaper stort musikalsk engasjement . HH
PRIS : IMPORTØR : LINK :

SPILLER HELT GLIMRENDE

2022-2023 ÅRETS PRODUKT

Stereo +

DYNAUDIO FOCUS 50
Dynaudio Focus 50
KR . 106.990 . - Dynaudio www . dynaudio . dk

Det er mange høyttalere som spiller bra , mange som jeg mener det er verdt å bruke noen penger på , men få jeg vet jeg kommer til å savne når det endelig er pakket ned og levert tilbake til leverandøren . Hvis det ikke hadde vært for at det stadig kommer nye høyttalere inn i testkøen , er Kerr Acoustics K300 et sett høyttalere jeg virkelig kunne tenkt meg og hatt stående på fast basis i stua . Det er sjelden jeg spiller så mye musikk , og med den samme gleden , som jeg har gjort i løpet av en normal testperiode .

Jeg må innrømme at jeg har falt pladask for denne høyttalerens åpne , luftige presisjon , den imponerende bassen og dens store og holografiske lydbilde .
Den er nær perfekt balansert , åpen og detaljert , spiller helt glimrende på nesten alle typer musikk , og er lett å plassere . Da er det ikke mye mer vi kan forlange !
Kerr Acoustic K300 er en meget velspillende og nydelig balansert høyttaler . En av klassens aller beste . HH
PRIS : IMPORTØR : LINK :

2022-2023 ÅRETS PRODUKT

Stereo +

KERR ACOUSTIC K300
Kerr Acoustic K300
KR . 65.000 . - ( utgaven i finér )
Multirom AS www . multirom . no
71 Stereo + 1 / 23