Stereo+ Stereopluss 1/2022 | Page 76

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

FLOTT OG KOMPLETT STEREOANLEGG

Diskanten er detaljert nok uten å bli stikkende eller spiss , og henger godt sammen med den presise og dynamiske mellomtonen . Den nederste delen av bassen er stram nok , men høyttalerens oppførsel i mellombassen viser at det er litt å gå på i de aller dypeste frekvensene . Mellombassen er presis , dynamisk og gir høyttaleren fart og fremdrift nok til å takle hva som helst av musikk . I hvert fall nesten . Det er grenser for hvor store orkestre du kan få presset ut av den lille høyttaleren . Har du mye filmmusikk og klassiske greier på spilleplanen er tipset vårt å gå enda litt høyere i pris .

Triangle Elara LN01A spiller på et nivå som gjør det nytteløst å konkurrere med separate komponenter til samme pris , hvis du ønsker deg den samme størrelsen på lydbildet , og den samme evnen til å vise frem musikkens aller fineste detaljer . Konkurrentene finnes blant annet hos Argon og Tangent , men Triangle leverer etter vår mening på aller høyeste nivå i prisklassen .

DEN BERØMTE X-FAKTOREN

Triangle Elara LN01A
IMPORTØR :
Lydglede
LINK :
www . lydglede . no

Den store X-faktoren til Sabrina X ligger i mellomtonen og nedover . Der har den en pondus og et skyv man knapt tror er mulig å kombinere med å være detaljert , nøyaktig og transparent . Wilson Sabrina X er alt dette . Det starter allerede i mellomtonen med en fantastisk pondus som gir stemmer og instrumenter en nydelig organisk kropp i gjengivelsen . Lenger nedover er det så trøkk i nedre mellomtone og øvre bass , at jeg øyeblikkelig lurte på hvorfor andre høyttalere holder igjen moroa i dette området . Med disse høyttalerne er gøy er bare fornavnet .

Nesten 300.000 kroner er fryktelig mye penger for et par høyttalere , men Wilson Sabrina X spiller så forrykende at det nesten virker som en fornuftig pris . Dette er High end-lyd for deg som ikke vil fylle hele stua med digre høyttalere , og samtidig ha høyttalerne nettopp der . Sammen med et voldsomt driv i musikken , er det en X-faktor som holder seg langt bedre over tid , enn det som glapp ut på en musikkvideo for over 30 år siden . Får du ikke liv i musikken din med disse , er det noe alvorlig galt andre steder i anlegget ditt .
Wilson Audio SabrinaX
IMPORTØR :
Mala Audio
LINK :
www . malaaudio . no
76 Stereo + 1 / 22