Stereo+ Stereopluss 1/2022 | Page 75

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

FAVORITTAKKORDEN

Jeg har hatt noen hifi-produkter i hus som har blåst meg fullstendig overende allerede før jeg har fått koblet dem til . Accordo Essence er et slikt produkt . Det er høyttalere som er så vakre at de fortjener å stå midt på stuegulvet . Derfor var jeg litt spent første gangen jeg spilte musikk på dem . Tenk om dette var en høyttaler som kun hadde utseende med seg .

Det tok heldigvis ikke mer enn et sekund før jeg skjønte at skjønnheten til Accordo Essence også kom innenfra . Det låt rett og slett helt nydelig .
Serblin Accordo Essence er en utrolig vakker høyttaler som også spiller utrolig vakkert . De er neppe favoritthøyttalerne til de som liker å spille på forsiktig volum , eller tung , avansert hardrock på veldig høyt volum . Likevel sitter jeg med følelsen av at den yngste av Bremnes-søsknene , Lars , egentlig har beskrevet Serblin Accordo Essence i sangen « Å kunne æ skrive ». Kanskje er ikke høyttalerne perfekte , men de spiller definitivt like vakkert som de ser ut . I tillegg senker skuldrene seg og man tar seg bare i å nyte musikken med et par Accordo Essence i stua . Ellers som Lars Bremnes synger det : « Så skulle æ blåst den akkorden som kunne forklare alt ». En vakker høyttaler med like vakker lyd !
Franco Serblin Accordo Essence
IMPORTØR : LINK :
Sound of Heaven www . soundofheaven . as

JUBILEUMSLYD SOM IMPONERER

Jeg synes høyttalerens evne til å koble lytteren til det som foregår i lydbildet er dens beste kvalitet . Det kommer absolutt ikke av seg selv , og fordrer at balanse , oppløsning , dynamikk og klang er troverdig nok til at du tror på det som skjer , og kan slappe av og nyte det du hører . Når det skjer kobles lytteren på magisk vis til det som skjedde i studioet slik at du kan danne deg bilde og en oppfatning om hvordan musikken ble spilt , hvor musikerne stod i forhold til mikrofoner , klangen på opptaket – enten den kommer fra en prosessor eller fysiske vegger , og noen ganger får du også tak i magien i samspillet og atmosfæren i studioet . Det er hyggelig at du kan få noe av den følelsen uten at det behøver å koste et sekssifret beløp .

Dette skjer av og til . Plutselig kommer det en modell som treffer på alle parametere , og som markerer seg som produsentens beste høyttaler for pengene . Er en høyttaler av denne type og prisklasse på innkjøpslista er en demo av Cometé 40th sterkt anbefalt . Jubilanten Triangle markerer seg med en glimrende og veldig allsidig kompakthøyttaler .
Triangle 40th Anniversary Cometè
IMPORTØR : LINK :
Lydglede AS www . lydglede . no
75 Stereo + 1 / 22