Stereo+ Stereopluss 1/2022 - Page 74

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

DU VERDEN FOR EN MELLOMTONE

Høyttaleren klarer å fylle rommet med nydelig balanserte stemmer og en klarhet som du gjør høyttaleren til noe helt spesielt i prisklassen under ti tusen kroner .

Det er lett å finne noe å skryte av med denne høyttaleren , og faktisk mye og nesten gi seg over av begeistring for . Spiller du pop , jazz og viser med en solid blanding av elektroniske og akustiske instrumenter , kan det hende du blir overrasket over at stereoanlegget ditt ikke behøver å koste med enn drøyt 12-13 000 . - for å låte helt fremragende .
Høyttaleren spiller balansert , åpent , utrolig klart og åpent i mellomtonen , har en godt integrert diskant som sikkert kunne hatt mer energi , og en bass som er litt forsiktig , men ikke mer enn andre i samme prisklasse . Summen er en høyttaler som virker veldig « stille » med utrolig liten grad av egenlyd eller farging , og med en klarhet som slipper deg helt inn i kjernen av musikken .
Rega Kyte er enda en høyttaler som markerer at fantastisk lyd også kan finnes i denne prisklassen .

REVEL IMPONERER

Jeg begynner med Phoebe Bridges og hennes Punisher , og får en nydelig og svært luftig presentasjon av stemmen , og en uvanlig ryddig presentasjon av det ofte litt for sammenvevde , men også effektfylte syntetiske lydbildet i bakgrunnen . Bassen er flott balansert og gir mer enn en antydning av hva som bor i høyttalerens to nederste oktaver . Jeg blir sittende med gåsehud på halve skrotten fordi det er så nært , ekte og troverdig . Det er som alltid et godt tegn og sier litt om at høyttaleren har en emosjonell formidlingsevne som ikke nødvendigvis har med klang eller andre ting å gjøre , men som er en åpenbar X-faktor ved enkelte høyttalere .

Dette er en kvalitetshøyttaler for alle med litt begrenset plass eller som muligens har manglende tillatelse til å breie ut hifi-interessen i hele stua , men som likevel vil ha lyd i highendklassen . Den har likevel mer bass enn du forventer , og det trykker overraskende bra . Samtidig som mellomtone og diskant har imponerende oppløsning og byr på et særdeles detaljert og fargerikt lydbilde . Revel F226Be er en perfekt høyttaler for alle som er ute etter en meget velspillende høyttaler som krever liten plass .
Rega Kyte
IMPORTØR :
Mono AS
LINK :
www . mono . no
Revel F226Be
IMPORTØR :
Audiocenteret AS
LINK :
www . audiocenteret . com
74 Stereo + 1 / 22