Stereo+ Stereopluss 1/2022 | Page 60

+ ÅRETS PRODUKTER

» Strømmespillere DEN BESTE STRØM ( ME ) -AVTALEN

Nå sitter jeg dessverre ikke med den mye dyrere N20 i stua samtidig med N200 , men om hukommelsen ikke har tatt helt ferie , så er inntrykket at N200 er langt tettere på N20 enn min egen N100C . N200 henter nok ut enda litt til av magien i musikken , men jeg er fristet til å si at lydmessig får du 90-95 prosent av lyden til N20 for under halve prisen . Bassen er glimrende på alle måter , mellomtonen er åpen , detaljert , har pondus og nydelig klang , mens diskanten er luftig , energisk , men ikke påtrengende .

Det er en slags anti-digital « organiskhet » i gjengivelsen som gjør at N200 høres ut som en virkelig god platespiller-rigg . N200 sin fantastiske lyd og brukervennlighet burde løfte denne langt opp på ønskelista , og den låter så bra at selv vinylfreakene kan streame musikk uten å rynke på nesa .

EN HELT NY NODE

Den nye og oppgraderte modellen låter hørbart bedre , den er litt åpnere og mer gjennomsiktig , og lydbildet er mer presist og detaljert . Det låter litt dyrere , flottere og litt mindre grått på de analoge utgangene , og det har absolutt skjedd noe med lyden som trekker i positiv retning . Den nye digitalkonverteren har bedre kapasitet , og holder mye bedre orden når den får mye informasjon å håndtere . Det finner du ikke på typisk hifi-musikk , men den gjør en bedre jobb på hårdhendt håndterte gitarer , støyende synther og kanskje ikke minst helt nederst i bassen . Lydbildet er også blitt anelsen tydeligere og klarere , samtidig som dynamikken er forbedret .

Nå for tiden er det høyst uvanlig at produkter kommer ut av en oppgradering med nøyaktig den samme prisen . Det får kanskje noen til å lure litt på om det har skjedd noe særlig på innsiden , men det har det . Bluesound Node er hakket hvassere enn forrige modell og gir enda mer godlyd for pengene . Særlig via de analoge utgangene . Bluesound Node setter rett og slett standarden for hvor bra og brukervennlig en komplett streamer i prisklassen kan være .
Aurender N200
IMPORTØR :
Mono AS
LINK :
www . mono . no
Bluesound NODE Gen3
IMPORTØR :
HiFi-Klubben
LINK :
www . hifiklubben . no
60 Stereo + 1 / 22