Stereo+ Stereopluss 1/2022 | Page 54

+ ÅRETS PRODUKTER » 2021-2022

54

EN SOLID VAREOPPTELLING

Det er enda en gang på tide å telle opp , tenke igjennom hva som har skjedd og bla igjennom alt av årets artikler . Året har på alle måter vært spesielt , og enkelte produkter har knapt vært mulig å oppdrive . Men hva er det vi husker best , og hvilke produkter står igjen til slutt som de beste ?
Tekst : Håvard Holmedal

Det siste året har vært rart . Fra å åpne opp til igjen å måtte stenge ned alt enda en gang på slutten av året , og i enkelte tilfeller temmelig dårlig tilgang på komponenter og fortsatte flaskehalser i verdens transportlinjer . Pandemien har satt klare grenser for hva vi har kunnet gjøre det siste året .

Heldigvis har det vært rikelig med muligheter for å få ting gjort selv om vi har vært limt fast på hjemmekontoret i flere perioder , og heldigvis har vi holdt oss friske . Det meste av testingen vi gjør foretas uansett hjemme , og det kunne vi også gjøre når vi gikk gjennom alle produktene til årets EISA-Awards . Selv om det også i år har blitt farlig mange online-møter og påfølgende powerpointpresentasjoner av nye produkter .
Trender Vi har klart å fylle alle magasinene våre med interessante produkter , men vi kunne godt tenkt oss at balansen mellom de enkelte produktgruppene hadde vært bedre . Nyheter har kommet inn og både blitt omtalt og testet , og ikke minst . Vi har hatt det veldig moro !
I dette tilbakeblikket på fjoråret er det åpenbart noen produkter vi husker bedre enn andre , mens noen blir skjøvet litt nedover på listene når det har dukket opp nye konkurrenter som gjør sakene enda bedre eller gjør det samme til lavere pris .
Vi anbefaler derfor fortsatt at du ikke løper i butikken , eller kobler deg opp til første og beste nettbutikk og kjøper noe av dette kun på våre anbefalinger , men at du får produktet grundig demonstrert enten hjemme eller i butikken , og at du også sikrer deg den utvidede returretten flere butikker og leverandører har nå for tiden . Alle produktene er virkelig gode , men de skal også passe både til rommet og ørene dine . Vi kan kun gjøre en del av jobben , så må du gjøre resten .
2021-2022

ÅRETS PRODUKT

Stereo +

Stereo + 1 / 22