Nyt fra Assisi-Kredsen Nr 110 - december 2022 | Page 5

Fra processionen ved Frans-festen
man ikke måtte nøjes med en ” kuvert ” at sove i , med de karakteristiske italienske lagner . Vejret blev heldigvis bedre de følgende dage , og snart var der sommertemperaturer til skjorteærmer , solhat og bare ben . Skønt !
Lørdag var vi på rundtur i byen og fik bl . a . et glimt af et bryllup i domkirken . Cafébesøg blev der heldigvis også tid til alle dagene , så vi kunne smage diverse italienske lækkerier . Senere blev det til et godt møde med broder Theodor i San Francesco , som fortalte og viste rundt . Der var allerede gang i forberedelserne til Frans ´ helgendag 4 . oktober .
5
Søndagen begyndte med tidlig nadvergudstjeneste i søstrenes kirke ved Gunnar . En fin gudstjeneste , hvor flere deltagere medvirkede med oplæsning af kirkebøn . Derefter var der mulighed for endnu en gudstjeneste i en af Assisis kirker . Nogle deltog i gudstjenesten sammen med den anglikanske menighed . Om eftermiddagen var der en fin tur med minibusser til Eremo delle Carceri m . v ., videre over Monte Subasio til Spello . Om aftenen deltog nogle i koncert i San Francesco .
Mandag gik vi til San Damiano , enkelte med en taxa . En smuk oplevelse i det fine vejr og alt var så fint inde og ude , med blomster i klostergården . Der blev også