NVM-magazine-1-2021 | Page 4

4 Vakgroep Agrarisch & Landelijk
• NVM MAGAZINE

Gezocht :

inspirerende casestudies voor partnerartikelen

De NVM laat regelmatig leden van de vakgroep Agrarisch & Landelijk in beeld komen in de agrarische media . Door middel van kennispartnerartikelen in de Boerderij , Boerenbusiness en Nieuwe Oogst staat de rol van een deskundige NVM makelaar / taxateur centraal .
In de artikelen komen de klant , het vastgoed en advies van NVM-leden aan bod . Deze kennisartikelen verstevigen zowel de positie van de NVM als individuele leden in de markt voor agrarisch en landelijk vastgoed .
In het eerste kwartaal staat het campagnethema ‘ Duurzaamheid & Innovatie ’ centraal , in het tweede kwartaal ‘ Taxeren ’. Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan een kennispartnerartikel , dan kunt u contact opnemen met programmamanager Paul Braks : p . braks @ nvm . nl . •
Terugkijken ? Het hele tv-optreden is hier terug te kijken : https :// bit . ly / 3uu8Dqf

NVM bij Nieuwe Oogst TV

Eind januari was vakgroepvoorzitter Ard Klijsen te gast bij Nieuwe Oogst TV . Klijsen vertelde over de toegenomen belangstelling voor een woning op het platteland door de coronacrisis .
“ Stedelingen hebben de ontwikkelingen rond corona even aangekeken . Toen ze niet op vakantie konden , zijn ze op funda gaan zoeken naar woningen .” De huizenprijs in het buitengebied ging door de grote vraag gemiddeld met 11,6 procent omhoog naar 365.000 euro ten opzichte van 2019 , geeft Klijsen aan . •