Joyful -lahjakortti JOULU 2023 | Page 2

Miksi valita joyful -lahjakortti ?

Neljä eri hintaryhmää :

29 € 49 €

69 € 99 €

Joyful Giftcard on täydellinen lahjakortti – saaja saa itse valita lahjansa .
Nyt voit ilahduttaa lahjakortillamme niin asiakkaita , yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin . Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen , valmiit kortit toimitetaan sinulle nopeasti . Anna ne lahjansaajille – ja sinun työsi on tehty . Lahjansaaja löytää kortistaan menettely- ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www . joyfulgifts . fi -sivustolle . Nettisivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme , johon kuuluu vähintään 30 tuotetta , minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle .
Joyful Giftcard lahjan antaminen on näin helppoa ja hauskaa !
Joyful Giftcard soveltuu useaan eri tilanteeseen ja tarkoitukseen . Voit valita lahjakortin neljästä eri hintaryhmästä , jossa jokaisessa on kattava ja vaihtuva valikoima tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita . Pääset helposti tutustumaan testitunnuksen avulla tämän hetkiseen tarjontaan www . joyfulgifts . fi -sivustolla .
Personoitu tervehdys .
Tilatessasi yli 30 Joyful Giftcard -korttia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden esittää sivuillamme oma personoitu tervehdyksesi lahjan saajille . Voit liittää halutessasi mukaan yrityksesi logon tai haluamasi kuvan . Yli 100 lahjakortin tilauksissa voimme räätälöidä halutessasi verkkosivujen lisäksi yksilöllisen tervehdyksesi ja yrityksesi logon myös painettuihin lahjakortteihisi . Nämä palvelut edellyttävät , että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPEG tai vektori- EPS-muodossa .
Toimiva asiakaspalvelu .
Jos lahjan saajalla tulee jotakin kysyttävää tai hän huomaa toimituksen jälkeen lahjassasi jotakin vikaa , voi hän ottaa yhteyttä Joyful Giftcardin kotimaiseen asiakaspalveluun , joka auttaa kaikkina arkipäivänä kaikissa tapauksissa . Tämän helpommaksi ei lahjan antaminen voi enää tulla !
Hinnat ( alv 0 %) sisältävät toimituskulun 9 € / kortti .
Saatavana myös sähkölisenä !
Joyful Giftcard on nyt saatavana myös sähköisenä ! Voit valita painetun lahjakortin sijaan nyt myös sähköisen lahjakortin , joka toimitetaan suoraan lahjansaajan sähköpostiin . Saat haluamasi tervehdyksen mukaan ja lahjasi on valmiina !
Laaja valikoima huppumerkkien tuotteita !