edukacija kozmetika | Page 14

Ugradnja umjetnih noktiju je posao koji zahtijeva, uz veliki trud i znanje dizajnera i visoku kvalitetu materijala.Nakon tretmana ugradnje,nokat mora što prirodnije izgledati ,te biti čvrst i postojan.

Umjetni nokti rade se od smjese gela koji reagira na UV zrake na naćin da otvrdne,te se tada može obrađivati u različite oblike ili produživati.

U novije vrijeme dizajneri i krajnji korisnici shvatili su da samo kvalitetni proizvodi i materijali za ugradnju koji imaju certifikate i provjerenu kvalitetu dobro i zdravo reagiraju na noktima.Nokat je propusan i porozan ,te dugotrajnom primjenom loših i jeftinih materijala poglavito iz Kine, može doći do deformacija i bolesti.

NSI Croatia zastupa Njemačku tvrtku Baehr koja preko 60 godina razvija proizvode u kozmetičkoj industriji. Odlike BAEHR gelova su visoka kakvoća materijala koji se nanosi u dva tanka sloja.Tako se ne troši puno materijala pri ugradnji ,cijeli posao je brže gotov,a nokti izgledaju prirodno i zdravo. Kako Baehr proizvodi i distribuira profesionalne medicinske proizvode svi su proizvodi pod stalnom EU kontrolom za medicinske proizvode i aparate DIN ISO 13485. Uz kvalitetne proizvode i aparate vrlo je važna i kvalitetna edukacija uz odgovarajući cerifikat ,te podršku i nakon individualnog tečaja ugradnje noktiju koja je od strane NSI edukacija osigurana i besplatna dugo nakon završene edukacije.