� Com és l ’ acompanyament gairebé tota l ’ estona . Podríeu escriure ’ n el ritme ? vent
� bombo Cap al final hi ha un petit diàleg del fagot amb l ’ oboè i el clarinet , que toquen junts . Feune un petit esquema .
DANSA III Allegretto
( Minutatge : 4:53 – 9:05 )
En aquesta dansa pararem especial atenció al caràcter de la melodia i a l ’ instrument principal que se ’ n fa càrrec més vegades , l ’ oboè . També cal fer esment que és l ’ única de les quatre danses que està en mètrica ternària .
Estructura
4:53 5:06 5:36 6:07 6:35 7:05 7:34 8:05 8:38
Intro A B A B A B A Coda
Activitat 1 . Escolta compartida Escoltar unes quantes vegades la dansa ( en el cas que es consideri excessivament llarga , escurceu el fragment , des de 4:53 fins a 7:04 ). Abans de cada escolta , informeu els alumnes de què es parlarà / dialogarà després . o Parlar de les sensacions que els ha generat la música , què els agrada , què els suggereix , i també si els incomoda , etc . Si cal , es torna a escoltar per contrastar les seves opinions . o Intentar que no es parli del que s ’ han imaginat , especialment de les històries descriptives . És millor tractar aquesta « versió » en una posterior audició . o Descriure com és la música i , de mica en mica , anar entrant en els trets musicals o els elements del llenguatge que sobresurten : instruments , dinàmiques , melodia , repeticions ... Deixar constància escrita de tot allò que copsen auditivament , però que els genera dubtes a l ’ hora d ’ explicar-ho . o Buscar les estratègies o els recursos musicals que fa servir el compositor per aconseguir les sensacions que hem experimentat . o En cas d ’ escoltar-la sencera , deixar constància de la funció i de les característiques de l ’ inici ( Introducció ) i el final ( Coda ).