17420_A4 seizoensbrochure_2024_2025_PR | Page 21

Hu

/ MISSIE 2024

TRY-OUT

HETTY HELSMOORTEL

Het avontuur gaat verder ! Als steeds populairdere wetenschapswatcher op radio en tv nodigt Hetty Helsmoortel je uit voor een gloednieuwe ontdekkingsreis in ‘ Missie 2024 ’. Voor het vierde jaar op rij onthult ze de meest fascinerende wetenschappelijke en technologische doorbraken van het afgelopen jaar . Na drie bejubelde shows staat ‘ Missie 2024 ’ klaar om je weer te verbazen en te doen lachen .
© KREW COLLECTIVE

Hu

21
Leest Elon Musk binnenkort onze gedachten ? Zijn blauwe bessen echt blauw ? Wat onthullen de nieuwste ruimtefoto ' s over onze plaats in het universum ?
Met haar ongeëvenaarde enthousiasme en helderheid gidst Hetty je door de complexe wereld van de moderne wetenschap , waarbij ze humor en verwondering naadloos combineert . Zo houdt ze iedereen – van nieuwsgierige geesten tot doorgewinterde tech-enthousiastelingen – moeiteloos anderhalf uur lang in de ban . Missie 2024 is een must-see voor alle mensen die hun horizon willen verbreden . Daarvoor ben je bij Hetty in goeie en veilige handen .

Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel is een vrouw met een missie . Ze wil iedereen begeesteren met haar passie voor wetenschap en technologie , op de meest uitleenlopende manieren . Ze maakt deel uit van de intergalactisch populaire Nerdland Podcast . Met de Nerdland Scheurkalender hangt ze samen met Lieven Scheire in menig Vlaamse toiletten en ze schreef verschillende bestsellers in de Nerdland boekenreeks . Als wetenschapswatcher is ze een graag geziene gast op radio en televisie . /

DONDERDAG 7 NOVEMBER 2024 / 20U / THEATER HEMELHOEVE / VRIEND 16 EURO / VVK 18 EURO / KASSA 20 EURO
ism De Bib
www . hettyhelsmoortel . be