Digital publication | Page 58

Fans van het tv-programma 'De Bevers' mogen hun handjes dicht- knijpen, want John de Bever (57) en zijn lieftallige partner Kees Stevens kondigen een nieuw seizoen aan. De heren vertellen aan RTL Boulevard dat er een derde seizoen komt van hun programma.

Doof

Het is geen geheim dat  John de Bever last van gehoorproblemen heeft. Hij maakt er meestal een geintje van, maar nu blijkt dat RTL 't na twee seizoenen welletjes vindt. De zender wil dat De Bever in het nieuwe seizoen gehoorapparaten gaat dragen zodat hij meer meekrijgt van wat er om hem heen gebeurt. John is daar echter geen voorstander van.

Kees Stevens

De Bever vindt niet dat RTL van hem kan verlangen dat hij de apparaten in doet. Hij vindt het naar eigen zeggen zelfs wel prettig om af en toe eens niks mee te krijgen van wat zijn immer enthousiaste, praatgrage man en manager  Kees Stevens allemaal te vertellen heeft. In een nieuw seizoen is waarschijnlijk te zien hoe Kees' haartransplantatie avontuur het gewenste resultaat krijgt. Seizoen 3 van  De Bevers' wordt komend voorjaar verwacht bij RTL 5.