|
- נעם שינדלר ד1 ונעם רט ד '
3
|
יוסיין בולט ועומרי כספי בקול יעקב
??
|
||
|
החוג ופעם אחת
במהלך השבוע במגרש של היישוב.. 6 מהם ענפי ספורט המועדפים עליך? כדורסל וריצה. חוץ מזה אני אוהב גם קפיצה לגובה ולרוחק. כשיש לי זמן אני אוהב לראות גם תחרויות ספורט.. 7 האם יש לך זמן לחברים? רוב המפגש שלי עם חברים הוא בבני עקיבא ובבי " ס, אני עסוק ואין לי הרבה זמן לחברים.. 8 מהו המקצוע הפחות אהוב עליך? אנגלית.. 9 ספר לי על המשפחה שלך- אני הבכור ויש לי שני אחים, אחד בן 8 בכיתה ג ', והשנייה בת שנתיים אבא שלי בצבא קבע ואימא שלי אדריכלית.
|
תחומי החיים. אביעד
הוא צנוע, עוזר לחברים ודואג ". פגשתי את אביעד באחת מהפסקות בית ספר ושאלתי אותו מספר שאלות:
. 1 מה הגובה שלך? 1.70. 2 מה התחביבים שלך? כדורסל וכינור.
. 3 ספר לי על יום בחייך? אני הולך לבי " ס וישר אח " כ הולך לחוגים ואז חוזר הביתה ומכין שיעורי בית.. 4 האם יש לך תזונה מיוחדת? אימא שלי נותנת לי לאכול פחמימות וחלבונים ולבי " ס היא מביאה לי פרי.
. 5 כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? אני מתאמן שלוש פעמים במסגרת
|
הכותרת של הכתבה
הזאת היא אומנם מוזרה וקצת מטעה. אבל היא אמיתית לחלוטין. מבין התלמידים הרבים הלומדים בבית הספר " קול יעקב " ישנו ילד אחד, יחיד ומיוחד המחונן בענפי ספורט שונים, הוא שבר את כל שיאי הריצה של כל השנים בבית הספר ומלבד ריצה הוא בעל אהבה גדולה לכדורסל. מדובר על אביעד אנקרי, תלמיד כיתה ו ' 4 מן היישוב רתמים. המורות לספורט מספרות עליו: " הספורט הוא חלק גדול בחייו אבל הוא ילד עם מידות טובות וערכים שבאים לידי ביטוי בכל
|
|