Ön Söz İrem çötert
dönem başkanı
Değerli Rotaract Ailemiz,
<zx<x<x<x<x
Çiğli Rotaract Kulübü olarak kulüpçe birbirimizi daha iyi tanıyabilmek ve ilgi alanlarımızı birbirimizle paylaşarak dostluk bağlarımızı kuvvetlendirmek amacı ile hazırlamaya karar verdiğimiz e-dergimizin ilk sayısından herkese merhabalar!
"Rotary ile Yaşamları Değiştirin" diyerek dönemimize başladık. Ama hepimiz biliyoruz ki yaşamları değiştirebilmenin ilk adımı kendimizi değiştirmektir. Dostluklarımızı geliştirmek ise kendimizi değiştirmek için yapılabilecek önemli bir hamledir.
Renklerimizi ve zevklerimizi paylaşmak için çıkardığımız ve ilerleyen zamanlarda yeni sayılarını da çıkarmayı planladığımız dergimizde kulübümüzden haberler, üyelerimizden farklı konularda yazılar, Rotaract ve ritüellerimiz ile ilgili bilgiler, röportajlara yer vereceğiz.
İlk sayımız için röportaj sorularımızı yanıtlayan Çiğli Rotaract Kulübü Geçmiş Dönem Başkanımız ve değerli BRT' miz Rana KESKEN NAZLI' ya ve e-dergi fikrini ortaya atarak projenin sorumluluğunu üstlenen e-dergimizin "editörü" saymanım Müge ÇETİN 'e teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Umuyoruz ki herkes dergimizin içinde ilgi alanına ve merakına göre bir şeyler bulacak. Zevkle okumanız dileğiyle...
Rotaract Sevgi ve Saygılarımla,