YOU 426 | Page 69

ΈΛΈΝΗ ΜΈΝΈΓΑΚΗ Η ΠΡΏΤΗ ΤΗΣ ΦΏΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΕ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
ΈΡΡΙΚΑ ΠΡΈΖΈΡΑΚΟΥ

( Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly . gr )

ΈΛΈΝΗ ΜΈΝΈΓΑΚΗ Η ΠΡΏΤΗ ΤΗΣ ΦΏΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΕ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Διάλειμμα από τις ετοιμασίες της για την τηλεοπτική της επιστροφή στο MEGA κάνει αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη , που βρίσκεται στην Άνδρο . Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά τους απολαμβάνουν στο όμορφο νησί τις καλοκαιρινές τους διακοπές . Το μεσημέρι , μάλιστα , του Σαββάτου , η Ελένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό , στο ησυχαστήριό της στα Άχλα της Άνδρου . Μάλιστα , έγραψε στη λεζάντα : « Στην Άνδρο μου …». Λίγες μέρες πριν από την αποχώρησή της βρέθηκε μέρα-μεσημέρι στα Κάτω Πετράλωνα , σε μαγαζί της περιοχής , προφανώς καθ ’ οδόν για το MEGA , το οποίο επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εκπομπή της . Κανείς δεν ξέρει αν είχε απώτερο σκοπό , όμως από τη στιγμή που μπήκε στο μαγαζί συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα τόσο για το απλό ντύσιμό της , με ίσια παπούτσια – κάτι σπάνιο για την αγαπημένη παρουσιάστρια – όσο και για την αέρινη παρουσία της , την οποία έχει αγαπήσει ο κόσμος . Εκείνη , συνηθισμένη στα ... αδιάκριτα βλέμματα , κατευθύνθηκε προς το βάθος , όπου την περίμενε η παρέα της , με την οποία και συζητούσαν σε χαρούμενο κλίμα για αρκετή ώρα .

ΤΑ ΚΑΛΥΤΈΡΑ ΤΟΥ

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ
ΕΓΙΝΕ 43 ΚΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΥΤΗ ΦΏΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΠΙΚΙΝΙ
Φωτιά έχει πάρει το Ιnstagram αυτό το Σαββατοκύριακο ! Μετά την αρετουσάριστη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου με μπικίνι , ήρθε αυτή της Βίκυς Καγιά να μας ισοπεδώσει ... Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκλεισε τα 43 χρόνια και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τις χαλαρές στιγμές που περνά με την οικογένειά της . Φυσικά όλοι απόρησαν με το υπέροχο κορμί της , καθώς είναι και μανούλα δύο παιδιών . « I ’ m thankful for all of it . The highs . The lows . The blessings . The lessons . The setbacks . The comebacks . Everything », έγραψε στην ανάρτησή της η Βίκυ .

. GR

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ

ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης , αφού πλέον έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια , με τα δύο τους παιδάκια . Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με τα κοριτσάκια του και συνεχώς μοιράζονται στα social media τρυφερές οικογενειακές στιγμές . Αυτήν τη φορά , ο Σάκης τσάκωσε την αγαπημένη του , το απόγευμα του Σαββάτου , να την έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ , έχοντας αγκαλιά τα δίδυμά της . Φυσικά , δεν θα μπορούσε να μην απαθανατίσει το στιγμιότυπο , που αμέσως μετά η Χριστίνα το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram . « Κάπως έτσι με έπιασε ο @ sakiswp σήμερα να κοιμάμαι . Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μανούλες !», έγραψε χαρακτηριστικά .
ΈΡΡΙΚΑ ΠΡΈΖΈΡΑΚΟΥ
Η ΠΡΏΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 7ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΙΨΙΑΣ ΤΗΣ
Τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η Αναστασία , η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου , μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο , έφυγε από τη ζωή . Η Έρρικα , που της είχε σταθεί σαν δεύτερη μάνα , και κατά καιρούς ζητούσε βοήθεια μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram , έκανε την πρώτη της ανάρτηση αποχαιρετώντας το αγγελούδι της . « Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου , τα υπόλοιπα αγγελάκια εκεί στον Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε , παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασία μου . Μας τίμησες αγγελούδι μου , 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντάς μας πώς είναι οι Άγγελοι στη Γη . Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου , μη μας δίνεις σημασία , από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ό , τι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός , από χαρά είναι τα δάκρυά μας που είχαμε την τιμή να δούμε πώς είναι οι νεράιδες και πόσο μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα . Δεν θα σου πω άλλα λόγια , θα μπω σε σιωπή μπας και ακούσω το σιγοτραγούδισμά σου από εκεί ψηλά που θα παίζεις . Καλό Παράδεισο Αναστασία μου ...», έγραψε η Έρρικα .
69