Worldkustom 2015 Februari 2015 Swedish | Page 3

Det våras för hobbyn

Nu våras det. Dagarna blir längre och liftköerna strax kortare. Du och jag och hela hobbyn går mot ljusare tider. Med Worldkustom vill jag mer än något annat spegla just DEJ som entusiast.

Det är DITT skruvande som är viktigt. Det har jag lärt mig av alla fantastiska möten med er under snart tjugo års resande runt om i Sverige. Krantz har under tiden blivit ett begrepp men det är helt ointressant. Det handlar om DEJ, den lokala hjälten. Det är ni läsare som är hobbyn, som står för det intressanta.

Se bara på killen från Ljusdal som byggt sig en Chev 57:a i detta nummer. Se på raggarn som skapat sig en förmögenhet men inte förändrats och byggt sig ett jänkiemuseum på gamla dar. Jag ser fram emot nya möten med er 2015 inte minst på Elmia i Jönköping i Påsk.

Att få skaka hand, byta några ord och verkligen möta läsarna är det bästa. Hoppa fram och hälsa. Jag finns i den kombinerade Krantzjacka- och Worldkustommontern längs ner i hall D vid utgången till matvagnarna.

I detta nummer drar Mission 47 igång på allvar. Här får du lära känna fem helt nya hjältar som under en tid skall samarbeta runt en Buick från 1950. Häng på redan från starten och följ arbetet, vedermödorna, de dåliga skämten när tröttheten kommer, segrarna och upplösningen i flera kommande nummer.

Jag lovar detta vill du inte missa – och det här är bara början. I Worldkustom kommer du att kunna följa flera serier, fler annorlunda påhitt och rena tokfnatt-grejer. Det våras för hobbyn och det är just ditt skruvande och din passion som är intressant och det är om dej vi skall berätta.

Lars-Åke Krantz

Lars-Åke Krantz

Mats Carlsson

Ellen Kay

Emelie Carlsson

Gottfrid Krantz

Kent Åberg

Jan Silén

Sören Fjellstedt

worldkustom.com är en webbtidning som kommer ut den 1a i varje månad. Den ges ut på både svenska och engelska. Har du några synpunkter, frågor eller vill höra av dig? Tveka inte!

Maila oss på

[email protected] eller [email protected]

Det är vi som arbetar med tidningen:

WORLDKUSTOM LOCAL HEROES - WORLDWIDE