World of Classics Broschure 06 23 | Page 4

generös , familjär . Sonen Pierre ( t . h ) hade fått ett oljetråg med posten . Den fula kartongen hade han ställt mitt i vardagsrummet så han kunde se den från TV-soffan . Båten har far och son sågat i tillsammans för att installera basar och slutsteg .
Invigning sista april . World Of Classic ’ s and sales öppnas för VIP-inbjudna på Valborgsmässoafton den 30 april 2015 . Worldkustom följer uppladdningen från Florida och senare de sista förberedelserna i snösmältningens Stockholm och vi rapporterar så klart från invigningen , då samtidigt med TV4 .
Mustangen i nyskick står i ett av magasinen i USA . En 1968 GT med 428 Cobra Jet och manuell låda .
Han slår igen dörren på sin trippelvita Cadillac cab från 1976 och vi lättar mot Miami och ett av hans warehouse ( magasin ) med bilar som skall skeppas . Vi äter på Burger King och han väljer bort dressing och bröd .
-Jag är för tjock , säger han .
Revorna på hans ben säger allt . Benen är öppnade och blodkärl har tagits till hjärtat som gav upp vid 39 års ålder . 55-åringen har gett järnet och allt har ett pris .
-Ähh , jag var tillbaka i Solvalla Biltorg tredje dagen . Jag kunde inte sitta och glo . Jag ökade takten efter den där infarkten , säger mannen som käkar hjärtmedicin som Nonstop .
Idag jagas han av TV som vill göra realityserie av hela familjen . Han har varit med i programmet