World of Classics Broschure 06 23 | Page 2

Leif-Ivan Bygger Bilmuseum

FLORIDA . Leif-Ivan Karlsson är en av de mest googlade namnen i Sverige . Arbetarpojken och raggaren från Överkalix har haft flera verksamheter än du haft t-shirts . För dig som vill veta siffror , surfa på nätet , men låt mig säga så här . Det känns som han kan köpa Litauen .
Raggaren som blev rik är okvaddad av framgången . När han landat med helikoptern på Powermeet och går bland stånden i fula shorts köpande emaljskyltar är han ” hemma ”. Leif-Ivan gömmer sig inte bakom tonade glas , styrelser och telefonväxlar . Han vill ta en öl med dej .
-Jag rår inte för det . Jag älskar människor , säger han .
Worldkustom har fått en unik intervju med mannen det skrivits och tyckts så mycket om inte minst sedan han var med i femmans chock-TV Svenska miljonärer . Vi hittade en genuin raggare och en genuin familj .
lyx . Luftintagen på bakskärmarna är extremt ovanligt och förser air condition-aggregatet i bagaget med luft som kyls och leds upp genom hatthyllan i lika unika kanaler .
Supermuséet World Of Classic ’ s i Stockholm är nästan färdigt .
Krantz och Karlsson
3000 kvadratmeter är möblerat med Cadillac Eldorado Biarrittz 1959 . Eldorado Seville 1959 ,” Lettercars ” från Chrysler alltså 300 C , 300 D upp till 300 G .
En av de nyinköpta bilarna som skall stå i muséet . 1954 Oldsmobile 98 med absolut all
“ Jag rår inte för det . Jag älskar människor ”