White Hawks vs. Rungsted Seier Capital 28.09.22 | Page 3

Kim Karlsson : Vi skal fortsætte det hårde arbejde

Den nye WH-assistent ser frem til onsdagens opgør mod Rungsted , hvor nøgleordet endnu engang bliver flid og hårdt arbejde .
Af Casper Holm
White Hawks har spillet tre kampe siden den sidste udgave af PUCKEN .
I den første blev Esbjerg fortjent besejret på hjemmebane , inden det efterfølgende er blevet til to udebanenederlag til henholdsvis Aalborg Pirates og SønderjyskE .
Her forventer den svenske assistenttræner at se et sultent hjemmehold , som er villige til at skøjte den ekstra meter i holdets tjeneste .
- Vi er i en fase , hvor vi kigger rigtig meget på os selv og den indsats , vi leverer . Mod Rungsted skal vi fortsætte de gode takter fra de seneste tre kampe og arbejde stenhårdt for hinanden .
- Vi skal vise , at vi er et hold , der står sammen , og som fighter for hinanden . Formår vi det , er jeg sikker på , at vi har gode chancer for at levere et godt resultat mod Rungsted , siger Kim Karlsson afslutningsvist .
På trods af de to nederlag mener Kim Karlsson , at Høgene er på rette spor .
- Jeg synes , vi leverer rigtig fint mod både Aalborg og SønderjyskE . Vi gav den alt , hvad vi havde og døde med skøjterne på . Mere kan man ikke forlange , forklarer den nye White Hawks-assistent og tilføjer :
- Der har været gode momenter i begge kampe , men individuelle fejl og udfald har desværre kostet dyrt . Dem har der været lidt for mange af , så det er helt sikkert et fokusområde for os .
Kim Karlsson og kompagni får mulighed for at sætte yderligere point på kontoen , når Rungsted gæster Nordjyske Bank Arena onsdag aften .