White Hawks vs. Rungsted Seier Capital 15.11.22 | Page 3

Kim Karlsson : Vi skal fortsætte , hvor vi slap

White Hawks-assistenten ser frem til tirsdagens opgør mod Rungsted , hvor han håber , at Høgene kan bygge videre på de positive takter inden landsholdspausen .
Af Casper Holm
Frederikshavn White Hawks har fået vendt en kedelig stime på syv nederlag i træk .
De seneste fire opgør er det således Høgene , der har kunne juble over velfortjente sejre og point til kontoen .
Den udvikling håber holdets assistenttræner at kunne fortsætte , når det tirsdag aften går løs mod Rungsted på hjemmebane .
- Vi har fået vendt en kedelig stime til noget positivt . Det har gutterne gjort ved hårdt arbejde , og det tager jeg hatten af for , siger Kim Karlsson og tilføjer : periode frem mod jul . Her er planen , at vi skal forsætte , hvor vi slap .
Hvis White Hawks skal udbygge sejrsstimen til fem på stribe , kommer det dog til at kræve en koncentreret indsats . Ifølge Kim Karlsson er Rungsted nemlig et stærkt hold , som ikke skal have mange chancer foran mål .
- Vi lukkede for mange mål ind , da vi mødte Rungsted sidst . Det skal vi have lavet om denne gang , hvis vi vil gøre os forhåbninger om at vinde , siger assistenttræneren og uddyber :
- Vi skal fortsætte med at arbejde hårdt for hinanden og minimere fejlene i begge ender af banen . Gør vi det , har vi gode chancer for at slå Rungsted .
Der er kampstart mellem Frederikshavn og Rungsted kl . 20.00 i Nordjyske Bank Arena .
- I landsholdspausen har vi tanket kræfter og gjort os klar til en intens