White Hawks vs. Herning Blue Fox 16.12.22 | Page 12

KAMPENS SPILLERPROFIL

Jonas Jakobsen : Det var en forløsning at slå Esbjerg

Det var en glad og lettet White Hawks-målscorer , som efter kampen mod Esbjerg satte ord på sin første tid i Frederikshavn .
Af Casper Holm
Jonas Jakobsen var på pletten og scorede et flot mål , da Frederikshavn sidste fredag besejrede Esbjerg på hjemmebane .
De tre point var ifølge målscoreren vigtig ovenpå en træls periode med fem nederlag på stribe .
- Det er længe siden , at jeg har haft så fed en følelse efter en sejr . Efter fem nederlag i streg var det en kæmpe forløsning at slå Esbjerg . Det var virkelig tiltrængt , sagde Jonas Jakobsen til klubbens medieteam efter kampen .
Unge Jonas Jakobsen er ny i White Hawks-sammenhæng forud for denne sæson . Den dygtige forward har dog ikke fået den bedste start på sin nye tilværelse i Nordjylland .
I preseason kom han galt afsted i en træningskamp og brækkede foden . Det har sidenhen hæmmet ham en del , men scoringen mod Esbjerg har givet fornyet selvtillid og tro på tingene .
- Der er ingen tvivl om , at det har været en turbulent start for mig . Jeg har kæmpet hårdt for at komme tilbage , og så er det altså bare ufattelig dejligt at kunne hjælpe holdet med en scoring , siger Jonas Jakobsen , som håber , at White Hawks kan fortsætte de positive takter i de kommende kampe inden nytår .
- Nu venter et par opgør mod Herning og Rødovre inden jul . Herefter får vi mulighed for at holde lidt fri med familien , inden der venter to nytårsbrag mod Aalborg . Det glæder vi også meget til .
Hvis White Hawks skal komme godt ud fra disse kampe , er der særligt to ting , der skal lykkes , fortæller Jonas Jakobsen
- Mod Esbjerg havde vi snakket om nogle ting , som vi skulle blive bedre til . Det handlede blandt andet om lægge et dybt pres og at have stor fokus på vores for-check . Det lykkedes vi godt med , så det skal vi også vise i de kommende kampe .
Jonas Jakobsen har spillet 11 kampe for White Hawks i denne sæson . Her er det blevet til 2 mål og en enkelt assist for den tidligere Aalborg Pirates-spiller .