White Hawks vs. Esbjerg Energy 09.12.22 | Page 7

Syv FIK-drenge udtaget til landsholdet

Frederikshavn Ishockey Klub er flot repræsenteret , når de danske ungdomslandshold i løbet af december afvikler en række spændende kampe .
Af Casper Holm
Frederikshavn White Hawks præsenterede inden sæsonen en ny strategi , der i højere grad går ud på , at man skal satse og udvikle egne talenter .
Frederikshavn Ishockey Klub ( FIK ) spiller en væsentlig rolle i den forbindelse . Derfor må det være glædeligt for begge parter , at syv tidligere og nuværende FIK ’ ere er blevet udtaget til de danske ungdomslandshold i december .
U20-landsholdet deltog den 4 . – 8 . december i en pre-camp i Norge , inden U20-VM afvikles i dagene 9 . – 18 . december i Norge . Danmark møder i den indledende pulje Ungarn , Slovenien , Frankrig og Norge .
Fra FIK er Nikolaj Kristensen og Christopher Mulberg , der nu begge repræsenterer White Hawks , med i truppen . Det samme er tilfældet med de to tidligere FIK-spillere , Albert Schioldan og Oscar Mølgaard , som begge spiller for HV71 i Sverige .
U16-landsholdet deltager i dagene 13 . – 18 . december i en 4-nationers turnering i Norge , hvor de tørner sammen med værterne fra Norge samt Frankrig og Letland .
I U16-sammenhæng er FIK repræsenteret af Mads Klyvø og Gustav Reinart . Det samme gør sig gældende for den tidligere FIKspiller , Mikkel David , som nu slår sine folder i Esbjerg .
Stort tillykke til alle de både nuværende og tidligere Frederikshavn-talenter .