White Hawks vs. Esbjerg Energy 09.12.22 | Page 3

Kasper Kristensen gør status på første halvdel af sæsonen

Selvom der undervejs har været for store udsving , er den nye sportschef i White Hawks nogenlunde tilfreds med det første halvdel af sæsonen .
Af Casper Holm
Frederikshavn White Hawks præsenterede forud for 22 / 23-sæsonen et nyt setup med cheftræner Pelle Hånberg og sportschef Kasper Kristensen i spidsen . forandringer og det faktum , at man har forsøgt at integrere en række unge spiller .
- Der er ingen tvivl om , at der vil komme flere udsving , fordi vi giver chancen til en række uprøvede kræfter . Sådan vil det altid være , men jeg håber og tror på , at vi kan flytte os i anden halvdel af sæsonen .
- Pilen har i flere omgange peget fremad , og sådan skulle det helst også gerne være , når vi nærmer os slutspillet , lyder det afslutningsvist fra Kasper Kristensen .
Spilsystemet og den overordnede indkøbsstrategi blev fra dag ét lavet om , og det tager ifølge den nye sportschef tid at implementere .
Derfor har White Hawks gennemgået en stejl læringskurve i første halvdel af sæsonen . Klubben ligger på en aktuel 7 . plads i tabellen efter 24 kampe , og det er ifølge Kasper Kristensen nogenlunde acceptabelt .
- Første halvdel af sæsonen er gået OK . Der er flere ting , vi er tilfredse med , men der er også mange ting , vi skal forbedre . Her tænker jeg særligt på vores power play og vores evne til at score mål .
Noget andet Kasper Kristensen også ærgrer sig over , er et par lange og hårde nederlagsstimer undervejs . Det tilskriver sportschefen de store spilmæssige