White Hawks vs. Esbjerg Energy 09.12.22 | Page 12

KAMPENS SPILLERPROFIL

Christoffer Åkesson gør comeback efter længere skadespause

Den unge WH-forward var tilbage på isen efter en slem hjernerystelse , da White Hawks i søndags tabte til SønderjyskE på hjemmebane .
Af Casper Holm
Det så grimt ud , da Christoffer Åkesson i slutningen af oktober ramte isen med hovedet først .
Undersøgelser viste sidenhen , at der var tale om en hjernerystelse , som endte med at holde WH-profilen fra isen i mere end en måned .
Søndag den 4 . december gjorde Åkesson dog comeback , da han var en del af dét White Hawksmandskab , som desværre tabte 3-1 på hjemmebane til SønderjyskE .
White Hawks ’ mediefolk fangede efterfølgende den rappe forward til et hurtigt interview .
Her gjorde Åkesson det klart , at han var glad for at være tilbage på isen .
- Jeg havde min første rigtige træning i torsdag , og så var jeg altså allerede udtaget til kamp søndag . Det er aldrig sjovt at sidde ude med en skade , men nu er jeg tilbage og glæder mig til at bidrage til holdet .
Adspurgt om præstationen mod SønderjyskE var Åkesson klar i spyttet . Spillet var langt henad vejen fint , men der manglede den sidste skarphed .
- Første periode kunne måske have været lidt bedre . I anden periode kommer vi igen . Det samme i tredje periode . Men vi mangler simpelthen at score på vores chancer . Derudover forærer vi for mange lette mål væk . Det skal vi forbedre i anden halvdel af sæsonen , lød det fra Åkesson .
Den 22-årige WH-forward har indtil videre spillet 17 kampe i denne sæson . Her er det bl . a . blevet til 3 assists og et enkelt mål .